Nedelju pred nama obeležiće više komunikacije: Jedan dan je posebno važan za ljubav

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena

Foto:Pixabay

Ova sedmica najavljuje manje novih dešavanja, ali više komunikacije i razrešavanja aktivnosti iz prošlosti, raščišćavanje papirologije i nesporazuma iz prethodnog perioda.

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Lava koji je u kvadratu sa Merkurom, pa su nesporazumi ovog dana i te kako mogući. Budite oprezni u komunikaciji i ne budite previše nametljivi. Ako vam treba hrabrost da iskažete svoje stavove, onda vam ovaj aspekt može pomoći. Razmišljate o tome koliko ste zadovoljni svojim životom. Očekujete više za sebe, više poštovanja i uvažavanje od drugih. Izazov nastaje između vas i osoba na poziciji iznad vas. U prepodnevnim časovima Mesec prelazi u znak Device koji će vam doneti elan i energiju za rad. Ovog dana se potrudite da budete iskreni i precizni.

U utorak primećujete sitnice i sve vam ide na živce. Stoga lako ulazite u konflikte i sukobe. Ako se uzdržite od kritike, ovo može biti veoma produktivan dan. Imaćete energije za radne obaveze, pozbavićete se svojim zdravljem i zdravim navikama. Usmerite svoju pažnju na negu tela, na uklanjanje nepotrebnih stvari iz svog radnog i stambenog prostora i pazite na ishranu. Lakše možete pokrenuti neke nove navike i rutine. Stomak je osetljiv ovog dana. Osećate nemir i unutrašnji konflikt i rastrzanost između dve podjednako važne stvari u vašem životu.

U sredu pripazite na informacije koje budu stizale do vas. Lako vas mogu uznemiriti i izbaciti iz ravnoteže. Racio vam govori jedno, a intuicija sasvim nešto drugo i niste sigurni kome i čemu da verujete. Rastrzani ste na dve strane, i to vas iscrpljuje. Ovog dana energiju treba usmeriti u rad i disciplinu. Naglašen je perfekcionizam, pa je najbolje pozabaviti se zadacima koji traže fokus i veliku posvećenost. Idealan je dan za posete lekaru, početak dijete i režima ishrane. Lakše vam je da se odreknete nezdravih navika, pa iskoristite ovaj dan da poboljšate svoj život u nekom aspektu.

horoskop, zodijak, astrologija

Foto Pixabay

Četvrtak rezervišite za partnerske odnose i ljubav. Ako uspete da prevaziđete izazove koje nosi ovaj dan, ljubav se vraća na velika vrata u vaš život. Potrebno je nekoga inspirisati lepotom i zahvalnošću, pokloniti osmeh i lepu reč svima koje sretnete. Ipak, lako možete preterati i vaš entuzijazam može prerasti u konflikt oko različitih potreba i pogleda na život i svet unutar partnerstva. Pitate se da li vaš emotivni odnos ili brak zaista ispunjava i vaše potrebe i da li dobijate dovoljno.

Ako je više pozitivnog unutar jednog odnosa, onda u petak imate podršku da postignete dogovore i dugoročnije ciljeve vaše veze. Osećate sklad i veći mir. Ipak, biće potrebna izvesna prilagođavanja u odnosima, jer po starom se veza ne može održati. Koliko god vas to plašilo ili pritiskalo, to je dobro i za vas i za vašeg partnera. Merkur u trigonu sa Plutonom donosi važne uvide, odluke i značajne informacije koje vam pomažu da se brže odlučite u kom pravcu ćete delovati. Tajne i skrivene informacije izlaze na videlo, kao i vesti koje očekujete duže vreme.

horoskop, zodijak, astrologija

Foto: Pixabay

Subota je dan koji nema nijedan planetarni niti Mesečev aspekt. Možemo ga tumačiti kao zatišje pred buru. Mesec tranzitira znakom Škorpije, što često donosi intenzitet našim emocijama, prenaglašenim reakcijama i strahovima. Budite što mirniji ovog dana i uzdržite se od preteranih reakcija.

Nedelju završavamo aspektom konjukcije Venere i Urana, što će doneti promene i preokrete u emotivnim odnosima i na polju finansija. Očekujte dinamiku dešavanja ovog dana. Situacija će se menjati iz časa u čas, pa budite spremni za izmene svojih planova. Ovog dana lako dolazi do razlaza i raskida, kao i pokretanja pitanja razvoda. Odnosi i finansije predstavljaj najveće frustracije u vašem životu.

Lako ulazite u energiju straha, jer su okolnosti takve da osećate nesigurnost, napuštanje i odbacivanje od strane partnera kao i strah od nemaštine. Što ste više vezani za nekoga ili nešto, to vam ovaj dan teže pada. Idealno je ovog dana biti otvoren za novine, izaći iz uobičajenih šema ponašanja i biti drugačiji. Ne držite se striktno svojih pravila i planova, pa ćete lakše prevazići potencijalne izazove ovog dana.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA