Danas je DAN TRI ŠESTICE: Ako večeras tačno u ovo vreme zamislite želju, nadajte se ostvarenju

Numerološka simbolika broja 666 mnoge će pozitivno iznenaditi

  • 4
666, brojevi, numerologija Foto: Shutterstock

Prvi ponedeljak u junu, 6. 6. 2022. nosi posebnu simboliku. Sa numerološke tačke gledišta, današnji dan karakterišu tri šestice - šesti dan u mesecu, šesti mesec u godini i šestica kao zbir godine (2+0+2+2).

Iako u narodu postoji verovanje da tri šestice nisu dobar znak i da mogu da “prizovu zlo i nesreću”, numerolozi imaju potpuno drugačije tumačenje ovog brojčanog niza. Naime, oni smatraju da bi energiju tri broja šest mogli da koristimo za osvešćivanje loših navika, kao i za odvikavanje od njih i usvajanje onih dobrih.

Razmislite dobro koje ste to navike neosetno usvojili, a kojih bi trebalo da se rešite? Šta je ono čega biste želeli da se oslobodite, a do sada niste imali hrabrosti da “presečete”?

Sada je dobar trenutak da okrenete leđa prošlosti i otarasite se neke loše navike.

Kao što se tri šestice mogu preokrenuti u tri devetke, tako se i loše navike mogu preobratiti u dobre - napravite prvi korak u tom pravcu i budite uvereni da ćete imati sreće na tom putu.

Takođe, možda ste, pod teretom obaveza, nekoj osobi koja vam je zaista draga prestali da se javljate, obećavajući sebi da ćete to učiniti sutra? Brojčani niz koji čine tri šestice sugeriše da ne čekate sutra, već da to uradite danas!

Ako verujete u moć brojeva, večeras u 20.22 h zamislite želju i nadajte se njenom ostvarenju u vremenu koje dolazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA