4 horoskopska znaka koji su najpopustljiviji roditelji: Oni igraju ulogu "dobrog policajca"

Neki zvezdani znaci su previše "meki" prema svojoj deci, tako da njihovi partneri uvek moraju da budu ti koji su strogi u vaspitanju

  • 5
horoskop, zodijak, astrologija Foto Pixabay

Zvzezde nas, kako astrolozi tvrde, donekle usmeravaju i ka tome kakvi ćemo roditelji biti. Kako horoskop kaže, najstroži roditelji rođeni su u znaku Jarca, a najzahtevnije su Device.

Međutim, sa druge strane, postoje četiri horoskopska znaka u kojima su rođeni najpopustljiviji roditelji.

1. Bik 

Bikovi izgledaju strogi i zahtevni, vole disciplinu, ali su u odnosima sa svojom decom "mekši" od pamuka. Oni uglavnom vole da drugi partner preuzme ulogu "lošeg policajca" u porodičnim odnosima, a da Bikovi budu ti koji će sa decom uvek biti prijatelji, puni razumevanja i ljubavi. To je naročito tipično za tate Bikove koji imaju ćerke.

2. Lav

Lavovi imaju potrebu da se svima dopadnu i ovaj osećaj se proširuje i na njihov odnos sa sopstvenom decom. Njihovi partneri će možda smatrati da je veza jednostrana kada je u pitanju prekor mališana,  jer Lav nikada neće dati da se na njegovu decu viče u njegovom prisustvu. Uvek vole da budu zabavni roditelji koje deca obožavaju, piše Pinkvilla.

3. Ovan

Ovnovi su poznati kao osobe koje lako izražavaju negativna osećanja i uz to su vrlo impulsivni. Ali kada njihovo potomstvo prekrši pravila, Ovnovi ih nikada ne kažnjavaju.

Pristaju da ih supružnik kažnjava, ali oni vole da budu izvori pozitivnosti i radosti za svoju decu.

4. Blizanci

Neki roditelji veruju da batine "kvare" dete. Baš u te roditelje spadaju Blizanci, a osobe rođene u ovom horoskopskom znak bi "pomerile planine" za svoje potomstvo i fizički branile od svakog ko poželi da naudi njihovom detetu.

Blizanci veruju da se sa decom sve rešava kroz razgovor, umesto da pribegavaju kažnjavanju i uvek vole da igraju ulogu "dobrog policajca".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    18. septembar 2022 | 17:57

    90% očeva koji imaju kćerke neovisno od znaka zodijaka.

  • Za

    18. septembar 2022 | 17:58

    Blizance je delimično tacno, toliko sam bila strog roditelj da su se plasili mog pogleda al za njih bih svet zapalila, planine pomerila i zvezde skinula sa neba. Danas sam pre ponosna u kakve ljude su izrasli

  • Nee

    18. septembar 2022 | 17:52

    Za Ovna, nije istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA