≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Škorpijama povoljan period za ljubav, Lavovi realizuju poslovne planove

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 1
Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje imamo pun Mesec u znaku Strelca 14. juna, a 16. juna lep aspekt Sunca i Saturna. Pun mesec će doneti dosta optimizma, energije planiranja putovanja. Blagi oprez zbog preosetljivosti. Sunce u lepom aspektu sa Saturnom donosi mnogima realizaciju planova i konačno rešavanje problema. Dakle, sve što smo prolongirali, aktivirajmo.

Ovan

Posao: Pokrenućete se. Realizacija planova na ovom polju je na pomolu. Očekujte lepe vesti ili saradnju sa bitnom osobom koja vas može usrećiti. Stabilna finasijska situacija.

Ljubav: Bićete romantični, zavodljivi i zadovoljni svojom emotivnom situacijom. Zauzeti, planiranje lepog putovanja sa voljenom osobom.

Zdravlje: Prolazni problemi sa cirkulacijom.

Bik

Posao: Odličan period za poslovne poduhvate. Bićete zadovoljni na ovom polju. Zaposlenima stabilnost i zadovoljstvo. Samo budite strpljivi, vreme je da malo odmorite od obaveza na ovom polju.

Ljubav: Pojačane strasti. Moguć ulazak u neku prolaznu avanturu. Zauzeti, uživajte sa voljenom osobom i radite na vašem odnosu.

Zdravlje: Više se krećite i vreme provodite u prirodi.

Blizanci

Posao: Odličan period na ovom polju. Iskoristite sve mogućnosti. Podrška saradnika i razumevanje. Bićete zadovoljni na ovom polju.

Ljubav: Postoji mogućnost za ulazak u tajnu vezu, ili vam neko ko nije blizu vas privuče pažnju. Zauzeti uživajte sa voljenom osobom. Planiranje zajedničkog života ili lepog putovanja.

Zdravlje: Potrebno vam je više sna. Odmarajte kada god vam se ukaže prilika.

astrologija, numerologija, brojevi,  horoskop Foto: Shutterstock

Rak

Posao: Vreme je da se opustite. Izbegavajte sukobe na radnom mestu i potrudite se da sebi ugodite. Finansije stabilne.

Ljubav: Moguće da vam se neko dopadne iz vašeg okruženja ili vezan za vaš posao. Zauzeti, dosta druženja sa vama dragim osobama. Ako vam se nešto ne dopada u ponašanju vašeg partnera recite mu to. Budite smireni.

Zdravlje: Moguće prolazne infekcije i blage povrede.

Lav

Posao: Bićete zadovoljniji na ovom polju. Konačno dolazi do realizacije vaših poslovnih planova. Zaposleni, podrška i saradnja sa bitnim ljudima na ovom polju biće vam od koristi.

Ljubav: Lepi emotivni trenuci su na pomolu. Moguć iznenadni glas od vama bitne osobe. Zauzeti, stabilizacija odnosa i veliki planovi.

Zdravlje: Moguće prolazne glavobolje i problem sa koštanim sistemom. Više se krećite.

Devica

Posao: Zadovoljstvo na ovom polju. Nešto što ste duže planirali možete polako realizovati. Zaposlenima moguće napredovanje ili dodatna edukacija koja će biti od koristi, kao i poslovni putevi.

Ljubav: Mogućnost planiranja zajedničkog putovanja sa voljenom osobom. Oprez od prolaznih nesuglasica. Slobodni, mogućnost upoznavanja i flerta sa osobom koja živi daleko.

Zdravlje: Prolazni problemi sa probavom. Obratite pažnju na ishranu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    12. jun 2022 | 18:13

    Lavovi uzivacemo u letu ili ce nam Saturn doneti ……🤔🤔🤔 pozzzz za Alexsandru 👋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA