HOROSKOP ZA LETO 2022: Ovnovi dobijaju posebnu energiju, Rakovima će blistati karijera, a Vagama ljubav

Leto je za svaki znak Zodijaka pripremilo nešto posebno. Saznajte šta vaš znak očekuje u karijeri, ljubavi i svakom drugom segmentu života

  • 0

Dolaskom letnjih vibracija sve se menja, a šta očekuje vaš astološki znak objašnjava astrolog Aleksandra Bjeljac.

OVAN

Ovan letnji horoskop Foto Pixabay

Vama leto donosi posebnu energiju. Zvezde su vam naklonjene da upravo tokom leta realizujete vaš poslovni, ali i emotivni status. Planeta sudbine Saturn iz vašeg 11. polja pravi izuzetno lep aspekt na vaše 7. polje partnerstva, pa ovo leto iskoristite da ostvarite svaki vid partnerstva, bilo ljubavnog, bračnog ili poslovnog.

Imate podršku univerzuma, pa se bacite u realizaciju. Pored Saturna, vi imate i planetu Jupiter u 1. polju tokom leta, pa svakako sreća je na vašoj strani; uz minimalno truda vama se vrata za sve otvaraju. Bićete puni energije, elana i volje za sve.

BIK

Bik letnji horoskop Foto Pixabay

Pred vama je period turbulencija. Planeta Uran je u vašem 1. polju, tokom leta se pridružuje i planeta Mars, tu vam je i Severni Mesečev čvor, pa će vam se mnoga srećna vrata otvarati, ali i neka malo lošija zatvarati. Pred vama je period transformacije i naglih promena nabolje. Poslovni aspekt vam je naznačen kao period stabilizacije. Otvaraju vam se poslovne ponude i konačno razrešenje svih kočnica u vezi sa poslom i karijerom.

Emotivni život će biti malo zakočen aspektom Saturna, pa nije period za pokretanje ozbiljnijih ljubavnih tema. Svakako da će biti avantura, flerta i kratkoročnih veza, ali više od toga - teško. Bićete energetski odlično, puni volje i snage da prevaziđete sve prepreke ako se budu pojavile.

BLIZANCI

Leto pred vama je period kada se treba fokusirati na poslovne aktivnosti. Vama planeta Neptun tranzitira poljem karijere, pa je sada idealno vreme da uz malo volje, mašte i inspiracije realizujete sve u vezi sa tim segmentom. Planeta Jupiter iz vašeg polja želja pruža podršku, pa upravo je vreme da vam se želje ispune.

Moguće manje poteškoće u vezi sa zdravljem, manje infekcije, kao i na momente pad energije i uopštenog raspoloženja. Emotivni život takođe u fokusu, naročito bračni. Planeta Saturn pravi povoljan aspekt na taj segment, pa je period idealan da učvrstite temelje ljubavnog i bračnog života. Mnogi će tokom leta upoznati svog sudbinskog partnera.

RAK

Kod vas je ovo leto posebno markirano što se tiče uspeha, posla i karijere. Planeta Jupiter tranzitira vašim 10. poljem, pa vam je jako srećno i uspešno vreme za svaki vid poslovanja. Mnogi mogu napredovati, promeniti posao, mnogi će dobiti dobre pozicije i funkcije. Uvećanje finansija sledi, pa iskoristite ovo leto najbolje što umete.

Što se emocija i ljubavi tiče, tu može biti manjih poteškoća jer Saturn aspektuje lošim aspektom polje vaših emocija. Nestabilne veze lako mogu pući, mnoge se mogu i popraviti. Nije povoljan period za ulazak u nove ljubavi. Povedite računa o disajnim i respiratornim infekcijama, moguće manje i prehlade, kao i to da vam imunitet bude oslabljen, pa unosite više vitamina i minerala.

LAV

Lav letnji horoskop Foto Pixabay

Kod vas je leto malo otežavajuće, pa skoro na svim segmentima. Ovo je vreme kada ništa ne bi trebalo da menjate u vezi sa poslom i ljubavlju. Bićete dosta napeti, pratiće vas nervoza i imaćete utisak da stojite i tapkate u mestu. Predstoji malo poteškoća kroz poslovni segment, moguće su broje obaveze, pa izdržite.

Emotivni i bračni život takođe malo otežavajući - mogući problemi sa partnerom, pa i tu budite strpljivi i prevaziđite teškoće ako se pojave. Zdravstveno ćete biti dobro, na momente ćete osećati pad energije, volje i raspoloženja, ali bez nekih ozbiljnijih posledica. Unosite više vitamina i gledajte da uživate koliko možete. Samoća i mir vam mogu dosta pomoći, kao i meditacija i sport.

DEVICA

Kod vas leto donosi promene i otežanja po pitanju posla i samog rada. Planeta Saturn tranzitira vašim poljem posla, pa možete očekivati manje prepreke i blokade. Nije povoljno vreme za menjanje posla. Period je takođe kada se mnogi sudski problemi mogu rešiti u vašu korist, kao i svaki vid nasledstva, kredita, pozajmica.

Emotivni i bračni život dobri. Planeta Neptun je u tom polju u tranzitu, pa vam kazuje da malo unesete mašte, motivacije i romantičnih gestova sa partnerom. Zdravstveno možete osećati malaksalost, moguća i napetost, pa probajte da svu negativnu energiju, ako osetite, izbacite preko sporta, šetnje, plivanja. Stariji pripadnici mogu imati reumatskih tegoba.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA