≫ 

Leto puno emocija i strasti: Astrolog Jelena Đokić otkriva ko će imati najviše sreće u ljubavi ovog leta

Ljubav će obeležiti leto!

  • 0
Jelena Đokić Foto: TV K1

Rakovi su miljenici leta, Devicama se javlja bivša ljubav, a Vodolijama u avgustu preti razvod. Ovog jutra u "Uranku" na televiziji K1 astrolog Jelena Đokić gledaocima je najavila kakvo leto u pogledu ljubavi i intimnih odnosa mogu da očekuju svi znakovi Zodijaka.

- Kada Sunce uđe u znak Raka počinje leto i svi smo raspoloženiji, pa su ljubav i seks u fokusu. Kada je reč o Ovnu, prvom znaku Zodijaka, za njega je leto dobro i pogodno. Sam početak leta donosi tranzit Marsa u znaku Ovna do 5. jula pa će Ovnovi u znaku i u podznaku biti puni energije i akcije. Sve ih zanima. Od 5. jula Mars ulazi u znak Bika i to je lenji Mars, pa neće toliko biti zainteresovani za kombinacije i ljubavisanje. Ovog leta Ovnovi će provoditi lepo vreme sa porodicom, a od 11. avgusta kada Venera uđe u znak Lava na delu će biti intenzivniji ljubavni odnosi u punom sjaju! Sada je Venera u Blizancima što za Ovnove znači puno flerta, komunikacija i dopisivanja - kazala je Jelena Đokić.

Kada je reč o Bikovima, Jelena je rekla da im u poslednjih godinu dana slabo šta polazi od ruke.

- Osećaju pad životne i seksualne energije, pa čak i ako im se neko dopada ne mogu da se pokrenu. Oni koji su u braku doneće sudbinske odluke i moguć je razlaz od partnera ovog leta. To je ono što ih muči. Kontakt Sunca i Urana ume da dovede do razvoda. Uran od 2018. godine tranzitira preko znaka Bika i mnogi od njih su menjali poslove, pokretali nešto novo, radili nešto što nikada nisu. Sredinom jula od 18. jula, osetiće malo poboljšanje - dodala je Đokićeva.

- Blizance je tranzit Jupitera u Ovnu razludeo u pozitivnom smislu pa samo flertuju i dopisuju se. Zauzetima koji su rođeni početkom maja je još neko okupirao pažnju. Blizanci inače nisu neverni, vrlo su odani i kada su vezi oni su u vezi, ali sada ih privlače dve osobe i to ih muči. Od 5. jula mogao bi da se aktivira aspekt koji će dovesti do toga da ne budu atraktivni samo suprotnom već i istom polu. Krajem avgusta Mars ulazi u Blizance i ostaće tu do 25. marta 2023, imaćemo i retrogradan hod Marsa kroz Blizance, i tada će biti najviše promena. Imaće puno nepristojnih ponuda.

U nastavku sledi šta je astrolog Jelena Đokić rekla za ostale znakove:

Rakovi su miljenici leta i osećaju da se nešto pozitivno dešava. Oni su znak broj 1 kada je ljubav u pitanju – mnogi će ući u brak i dobiti decu. Od 18. jula Venera ulazi u znak Raka i biće na sedmom nebu! Rakovi su najverniji znak Zodijaka.

Lavovi će tek od 11. avgusta kada Venera bude u Lavu biti seksi i glamurozni, u centru pažnje suprotnog pola. Već godinu dana im nije lako i nemaju energije, ali neka ne brinu, kako godina bude odmicala biće bolje. Jesen je povoljnija. Od 18. jula može se pojaviti osoba iz snova koja će ih okupirati i doprineti tome da se konačno vrate u život, jer su već dugo kao "na aparatima".

Video: Astrolog Dušan Cincović daje prognoze za svaki znak Zodijaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA