≫ 

Tranzit Meseca kroz Devicu najavljuje nedelju u kojoj je fokus na poslu i zdravlju: Ne zapostavljajte ih

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop astrologija Zodijak Foto: Pixabay

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Device, što najavljuje nedelju u kojoj je fokus na poslu, svakodnevici, zdravlju, posebno regiji stomaka i ishrani. Ovaj dan iskoristite da završite dosta poslovnih obaveza. Pozabavite se raščišćavanjem stambenog i/ili poslovnog prostora. Pozabavite se administracijom. Pokrenite nov režim ishrane, unapredite svoje zdravlje i organizujte posetu lekaru i obavljanje rutinskih kontrola.

Akcenat je na detaljima, pa ste skloniji kritici i analiziranju. Lakše uočavate greške i mane, kako svoje tako i tuđe. Stomak je osetljiv. Prisutno je nezadovoljstvo, koje može biti u vezi sa fizičkim izgledom, novcem ili emotivni odnosom. Ipak, imate veću jasnoću i stabilnost, što može rezultirati izvesnim odlukama i presecima koje možete doneti upravo ovog dana. Dve planete, Merkur i Mars, su na poslednjim stepenovima, što donosi izazove kroz komunikaciju i dela. Na nešto ili na neki odnos možete staviti tačku. Ovo posebno utiče na osobe koje su u znaku ili podznaku Ovan, Blizanci, Device i Škorpije.

Od utorka Merkur i Mars prelaze u druge znake na nekoliko nedelja. Merkur ulazi u znak Raka i zadržaće se tu do devetnaestog jula. Ovaj tranzit će doneti više priče, razmišljanja i odluka o temama koje u vezi sa porodicom, stvaranjem potomstva, zajedničkim životom, privatnim biznisom, selidbama i nekretninama.

Mars ulazi u znak Bika i ostaće u ovom znaku do dvadesetog avgusta. Ovaj aspekt će doneti aktivaciju vaših finansija, imovine, zarade, konkretnih planova i ljubavnih dešavanja. U utorak se ove dve planete udružuju preko nultih stepenova, pa je ovo idealan dan da započnete neke nove projekte i svoje ideje stavite u pogon. Sve što pokrenete ovog dana ima veće šanse za ostvarenje.

Ostanite smireni i prisebni ovog dana, ne uplićite se previše u tuđe poslove, i reagujte brzo ukoliko vam se ponude neka kreativna rešenja. Ne dozvolite da vas neko pogrešnim ili neistinitim informacijama odvuče od vašeg plana. Moguć pad imuniteta i iscrpljenost.

horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Od srede Mesec se seli u znak Vage, što donosi aktivaciju emotivnih dešavanja, na polju partnerstva kao i poslovnih saradnji. Naglašena je potreba da niste sami i da imate partnera. Spremniji ste na ustupke i kompromise. Diplomatija i balans su ključne reči i veštine koje treba koristiti ovog dana. Posebno zbog izazovnog aspekta između Meseca i Merkura, što izaziva nesklad u komunikaciji, konflikt između emocija i misli. Očekujte puno poziva, promena u dogovorima, mogući su i nesporazumi i nerazumevanja.

Nemojte natovariti sebi previše toga. Ne preterujte. Ne namećute svoje stavove po svaku cenu, bilo oni potpuno pozitivni i dobronamerni. Budite što precizniji i poštujte vreme da bi umanjili negativan uticaj tranzita. Ovo može biti jedan veoma pozitivan i produktivan dan, obeležen lepim poznanstvima i proslavama.

U četvrtak je najbolje iskoristiti uticaj planeta da uspostavite harmoniju u vašim odnosima. Ukoliko ste sa nekom osobom bili u zategnutim odnosima, sada ga možete popraviti. Ovog dana možete podići svoj emotivni odnos na viši nivo. Dogovarate se oko ulaska u vezu ili brak. Zanimaju vas samo dugoročni planovi u emotivnim odnosima. Uspostavljate dugoročne poslovne saradnje. Dan je odličan za ulepšavanje i estetiku. Dobijate pozive za proslave i druženja. Upoznavanja i kontakti ostvareni ovog dana mogu biti značajni za vašu budućnost.

U petak se bude stari, poznati strahovi u vezi sa egzistencijom i novcem. Osećate nemir, pritisak i tenziju, naizgled bez ikakvog razloga ili kroz okolnosti koje u vama izazivaju strahove. Potrebno je osloboditi se starih načina reagovanja, kao i starih navika. Zbog nezdravih vezanosti ulazite u ozbiljne nesporazume i konflikte.

Problemi oko novca, zajedničke imovine, dugova kao i rastanaka od nekoga ili nečega za šta ste jako vezani utiču na oštre reakcije. Pripazite na zakon, inspekcije, kao i na osobe koje su sklone manipulaciji i koristoljublju. U večernjim časovima dobijate interesantne pozive. Takođe, možete imati konstruktivne razgovore i ideje koje vam pomažu da unapredite svoje finansijsko stanje.

Subota donosi dan u kojem će biti potrebno biti veoma odmoran jer će trebati spojiti velike suprotnosti koje će se pojavljivati u okviru nekih neočekivanih i stresnih dešavanja. Očekujte neočekivano je moto ovog dana. Što se više budete držali svog zavrtanog plana i bili nefleksibilni, to će vam ovaj dan doneti više nervoze i stresa. Jako vam je teško da se prilagodite novonastalim okolnostima.

Imate brige oko novca. Nešto vas košta više nego što ste planirali. Dogovori koje ste imali za ovaj dan nailaze na promene. Utišajte se i povucite malo. Ukoliko se budete previše družili i pričali iscrpećete se. Posvetite dan kraćim izletima i putovanjima, kao i učenju jezika.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Nedelju završavamo drugačije nego uobičajeno. Sunce u dobrom aspektu sa Uranom podržava promene, izlazak iz stereotipnih obrazaca, ali i pobunu protiv ograničenja i autoriteta, posebno lažnih autoriteta. Dan je idealan za promene, aktivaciju veće slobode i optimizma. Osećate veći entuzijazam da sprovedete svoje ideje u dela.

Ako se pojave ponude za napredak bilo bi dobro da ih iskoristite. Ovaj dan je dobar za više smeha, zabave, igre, kretanja i planiranje putovanja. Potrudite se da promenite nešto u svom životu. Zvezde vam daju podršku u tome.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA