≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUL: Strelca čeka dobar provod, Devici prija da se posveti sebi

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Današnji dan bi najbolje bilo iskoristiti da budete u pokretu i u kontaktu sa osobama sa kojima ste bliski. Potrebno vam je mentalno opuštanje. Pojačana energija koju možete trošiti i u rekreaciji ili pak u spavaćoj sobi sa voljenom osobom.

BIK

Potrebno je da se posvetite obavezama koje vam nisu mile. Bićete nervozni i bolje je da vam se okolina sklanja sa puta. Ono što bi vam sada prijalo je malo mira i tišine daleko od svih, ali nažalost to nećete moći da ostvarite.

BLIZANCI

Vi lično ste odlično, osećate se bolje nego u prethodnim danima. Nažalost, ljudi sa kojima dolazite u kontakt baš i nisu u nekom raspoloženju i kao da će se truditi da vas iznerviraju. Ne dajte da vaš dobar osećaj i entuzijazam odu tek tako.

Blizanci, horoskop, zodijak, astrologija, devojke, žene Foto:Pixabay

RAK

Danas ostavite obaveze “za neki drugi put” i provedite vreme u kontaktu sa osobama koje volite. Biće dana da se radi i bude vredan, a ovaj dan iskoristite za svoje zadovoljstvo. Makar provedite neko vreme u druženju sa prijateljima.

LAV

Vi biste na jednu stranu, prijatelji vas vuku na drugu. Naravno, uvek postoji varijanta da napravite kompromis. E baš taj kompromis će vam trebati u odnosu sa voljenom osobom, jer se neke napetosti između vas dvoje provlače i dalje.

DEVICA

Porodične obaveze vas vuku na jednu stranu, dok sa druge imate planove koje želite da ispunite. Kako ćete ta dva segmenta uklopiti, to je već pitanje. A možda će vam najviše prijati da se potpuno opustite i posvetite samo i isključivo sebi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA