≫ 

Uran u konjukciji sa Severnim čvorom u Biku donosi promene: Ova 3 znaka će ih osetiti

Poslednji put konjukcija Urana i Severnog čvora odigrala se 2007. godine u znaku Riba

  • 1
horoskop, zvezde, planete Foto: Pixabay.com

Pred nama je vreme sudbinskih promena na koje nećemo moći da utičemo. Sve što nam se bude dešavalo, odigraće se sa razlogom, upozorava astrolog Aleksandra Bjeljac.

Poslednji put konjukcija Urana i Severnog čvora se odigrala 2007. godine u znaku Riba, a sada je konjukcija u znaku Bika. Ovo nam govori da je došlo vreme za promene upravo u onim segmentima kojima vlada znak Bika.

Pre svega, Bik je prirodni vladar drugog polja horoskopa. Upravlja novcem, finansijama, hranom, zemljištem, dok njegova vladarka Venera doprinosi ljubavi, emocijama i osećanjima. Ova konjukcija nagoveštava da će doći do promena u svim nabrojanim segmentima.

Kako je Uran malefična planeta, dok Severni čvor uglavnom ima pozitivno dejstvo benefika, spoj u benefitnom znaku će doneti dobru energiju koja će nam menjati život nabolje. Biće dosta promena u finansijskom segmentu, na polju hrane, ali i na polju ljubavi i emocija.

Ono što je sigurno kada je ova konjukcija u pitanju jeste da sve na šta smo navikli i sve što je tradicionalno, doživeće transformaciju i promenu. Zahtevaće nove načine rada, bilo finansija ili načina ishrane i ostalog što je ju vezi sa ovim poljem. Previše je kombinacija na šta ovaj spoj može imati dejstvo, ali jedno je sigurno - ništa više neće biti kao pre.

Na ličnom planu takođe će zahtevati promene na ovim poljima. Dejstvo Urana je naglo, ponekad i šokantno. Ma koliko se trudili, nekako nećemo moći da držimo sve u svojim rukama. Zato pustimo da sve ide svojim tokom. Sve će se dešavati sa razlogom.

Ova tri znaka mogu očekivati promene nabolje:

Bik: Promene u vama samima. Ni vi, a ni drugi vas neće doživljavati kao pre.

Jarac: Promene u segmentu emocija, pa očekujte lepa dešavanja na ovom polju.

Devica: Konačno vam se energija vraća, otvaraju vam se životni putevi i dolazi vreme ostvarenja.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Šta nam donosi Jupiter u znaku Ovna: Ovi znaci će biti miljenici neba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA