≫ 

Mesec u znaku Strelca gradi prvi harmonični aspekt prema Jupiteru: Sedmica počinje optimizmom

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca u znaku Strelca, koji gradi prvi harmoničan aspekt prema Jupiteru.

Ponedeljak donosi pojačan optimizam i nadu u bolje sutra. Posle nekoliko dana teških emocija konačno se osećamo kao da smo videli svetlo na kraju tunela. Ovaj osećaj mogu doneti neki događaji ili povoljne okolnosti ovog dana. U kakvoj god da se situaciji nalazite, sa ovim aspektom imate osećaj da će sve biti kako treba. Ljubaznost i bliskost u komunikaciji donose povoljne obrte situacija i odnosa.

Ovaj dan je idealan za uspostavljanje harmonije u odnosima, planiranje putovanja ili edukacija, razvoj optimizma. Ukoliko ne budete nametali svoje stavove drugima, ovo može biti veoma produktivan dan.

Utorak predstavlja jedan od najeksplozivnijih dana ove nedelje u kojem je potrebno imati veliku brzinu i svest u reakcijama. U suprotnom izaziva dosta povezanih negativnih dešavanja. Jutro možete dočekati pospani i konfuzni, dok će ostatak dana od vas zahtevati dosta odgovornosti i izvršavanja obaveza.

Borbeniji ste nego obično ili nailazite na ljude koji imaju autoritet i pokušavaju da vas kontrolišu. Svedite ovaj dan na minimalne moguće frustracije, budite tačni i precizni u komunikaciji.

U sredu imamo pun mesec u znaku Jarca, koji će doneti kulminaciju odnosa i projekata. Setite se šta ste započinjali pre dve nedelje. Pun mesec generalno donosi razdražljivost, napetost, ishitrene reakcije, emotivnu ili psihičku labilnost, pa pokušajte da ostanete što više prisebni i držite se svog rasporeda i rutine. Ovog dana imamo trigon između Venere i Saturna što će doneti prilike za učvrščivanje vaših finansija i odnosa. Mnogi će se odlučiti na sledeći korak u emotivnim vezama, kao što su ponude za brak ili veridbe. Odnos koji ovog dana započinje zasniva se na zajedničkim ciljevima i dugotrajnosti.

Započnite dijetu ili neki vid štednje. Imate ozbiljniji pristup na polje novca i braka. Početak uspešnih poslovnih saradnji.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Četvrtak je dan koji će obilovati dešavanjima. Mesec iz znaka Jarca prelazi u znak Vodolije, što će doneti promene u kolektivnim zbivanjima, kroz politiku, putovanja, vazdušni saobraćaj ili društvena okupljanja i organizacije. Jutro donosi teskobu, tugu i brige, kao i ozbiljnost i odgovornost. Drugi deo dana donosi neočekivane pozive i predloge, posebno kroz okupljanja sa prijateljima, prilike za upoznavanja i ekspanziju preko vaših kontakata koje imate. Kako je Merkur u lepom aspektu sa Uranom, očekujte prilike za kraća putovanja, pozive i ideje koje vam iznenada dolaze.

Ovog dana je potrebno da brzo reagujete i koristite prilike koje se budu nudile. Istog dana je Venera u kvadratu sa Neptunom što donosi tajne veze, ali i razočarenja i iluzije. Prisutni su razotkrivanje neistinitih informacija o nekome ili nečemu. Imate prevelika očekivanja pa se razočaravate u neku blisku osobu. Čuvajte novac, novčanike i nakit, jer su mogući gubici. Pazite kome šta pričate.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Petak je idealan dan za okupljanja i druženja. Imamo jedan izazovni aspekt ovog dana između Meseca i Urana, što donosi nepredvidivost i rastrzanost. Lako možete upasti u stanje stresa jer će se situacije odvijati izvan vaše kontrole. Nemojte nametati svoje pozitivne stavove drugima jer lako možete naući na neodobravanje i neprihvatanje.

Ne planirajte ovaj dan po nekim striktnim pravilima i satnici jer je najverovatnije da će stvari ispadati iz šablona i očekivanja.

Subotu isplanirajte u jednom opuštenom stilu. Biće vam potrebno da se odmorite, naspavate i distancirate od spoljašnjih uticaja. Ovo je jedan od lepših dana za aktivaciju uživanja, emotivnih odnosa, lepote i harmonije. Sve stvari treba obavljati polako i bez pritiska. Intuicija je posebno naglašena pa poslušajte taj unutrašnji glas šta vam govori. Mesec u prepodnevnim časovima prelazi u znak Ribe pa je potrebno utišati se i svesti komunikaciju na najmanju moguću meru. Povezujte se sa drugima na drugačije načine sa što manje pričanja. Iz suptilnog osećaja možete pokrenuti neka kreativna dela i odnose.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Sunce je u konjukciji sa Merkurom, pa mogu stići vesti i informacije, ali i projekti koje ste započinjali dvadesetog maja ove godine. Pratite znakove pored puta jer danas nema slučajnih kontakata niti informacija koje stižu do vas.

Nedelju završavamo u istom raspoloženju kao i u subotu. Više spavajte i odmarajte. Ne opterećujte se analizom i razmišljanjima. Racionalne odluke ostavite za neki drugi dan. Provedite vreme u prirodi, posebno pored neke vode. Merkur je u trigonu sa Neptunom te iskoristite ovaj aspekt za razvoj kreativnosti i umetnosti. Muzika ima poseban značaj ovog vikenda te posetite neki koncert ili jednostavno uživajte u omiljenim melodijama.

Pozivi za daleka putovanja, hodočašća, posete svetim mestima, ili planiranje istih, pisanje poezije ili interesantnih priča podržano je ovog dana. Sve informacije proveravajte i ne nasedajte na polu informacije.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA