≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JUL: Blizance očekuje porodično okupljanje, Škorpija zaljubljena do ušiju

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Pravi trenutak da se rasteretite i ostavite probleme iz prethodne nedelje u prošlosti. I sami osećate da ste energetski iscrpljeni i najbolje bi bilo oporaviti se i odmoriti u kontaktima sa ljudima koji su vam bitni. Možete otići i na kraći izlet van grada.

BIK

Potrebno vam je da se opustite i da skrenete misli na pozitivna dešavanja i drage osobe. Odličan dan za susrete sa prijateljima, za šoping ili kraće putovanje. Jedino na šta treba obratiti pažnju jeste mogućnost da potrošite više novca nego što ste planirali.

BLIZANCI

Najviše ćete biti usmereni na neko porodično dešavanje ili okupljanje. Moguće je da budete pozvani i na neki društveni događaj. Ako se osećate umorno i iscrpljeno, to je prolazno, drugi deo dana je već rasterećeniji i opušteniji.

Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

RAK

Ako ste u mogućnosti da otputujete – budite sigurni da ćete se provesti dobro, opustiti i rasteretiti. Ako to ne možete – onda sa osobama koje su vam bliske izađite, prošetajte i napunite se pozitivnom energijom. Potrebno vam je da se odmorite.

LAV

Potreba da promenite nešto u emotivnim relacijama je velika i moguće je da ćete se jako truditi da ugodite voljenoj osobi. Problem je u tome što je ona nepoverljiva i teško pušta da joj se približite. Ne oklevajte, budite romantični i nežni.

DEVICA

Želite da ostvarite komunikaciju sa nekim ko vas privlači. Povremeno imate osećaj da se druga strana pomalo poigrava sa vama, ali vam to daje samo dodatno na upornosti da je osvojite. Vaši će napori biti nagrađeni, ne odustajte.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA