• 0

Ove sedmice 3 planete menjaju znak: Bikove i Vage čekaju velike promene u ljubavi

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop, Astrologija, Zodijak

Foto: Pixabay

Sedmica pred nama je veoma značajna, jer donosi dosta promena i dešavanja. Tri planete - Venera, Merkur i Sunce će promeniti znak, što će najviše osetiti osobe u znaku ili podznaku Bika, Lava, Blizanaca, Device i Vage.

Prvi dan nedelje, ponedeljak, donosi mnoštvo dešavanja. Pripremite se za promene koje će se smenjivati iz sata u sat. Prvi deo dana donosi veliku pospanost, nedostatak fokusa i pažnje, kao i potrebu za snom, odmorom i povlačenjem. Buđenje prate živopisni snovi, ali i energija koja vas usmerava u potrebnom pravcu. Možete odmah nakon ustajanja osetiti snažnu potrebu i sigurnost šta želite da pokrenete i ostvarite u narednom periodu.

Pratite svoje emocije jer će vam one biti jasan vodič ovog dana, posebno u prepodnevnim časovima. Povežite se sa sobom, osetite tačno ono što želite i krenite u realizaciju kada Mesec nakon 13 časova pređe u znak Ovna. Vrlo je verovatno da se ovog dana suočavate sa svojim strahovima i teškim mislima ili odlukama koje trebate doneti. Informacije koje stižu do vas mogu biti uznemiravajuće, posebno ukoliko su povezane sa poljem odnosa, novca ili bezbednosti i zdravlja vama važnih osoba.

Merkur je na poslednjem stepenu Raka, što donosi neku vrstu okončanja odnosa kroz razgovore, posebno u vezi sa porodicom, privatnim biznisom, nekretninama ili selidbama. Venera ovog dana menja znak i ulazi u znak Raka, gde će se zadržati do 11. avgusta. Danas i sutra najviše su "prozvani" Bikovi, Blizanci, Device i Vage.

U utorak imamo promenu planete Merkur, koja ulazi u znak Lava, i tu će se zadržati do 4. avgusta. Konverzacija se sada bazira na "Ja" principu: šta ja želim", "šta ja mislim", glavna su pitanja. Ono što ste osetili u prethodnom periodu sada imate potrebu da definišete i ostvarite. Imaćete veću potrebu za zabavom i provodom i da izađete iz svoje čaure. Ovu promenu će najviše osetiti Blizanci i Device.

Ovog dana potrebno je obavljati sve precizno i na vreme. Očekujte povoljne vesti, pojačani optimizam i informacije u vezi sa  putovanjima, usavršavanjem i sertifikatima. Prati vas sreća, posebno osobe rođene u vatrenim znacima.

U sredu imamo izazovni aspekt između Sunca i Plutona, koji donosi pad imuniteta i vitalnosti, kao i pojavu strahova. Vesti o nekom važnom muškarcu koji ima izazov u polju zdravlja ili pozicije koja se menja. Pad sa položaja. Mogući su izazovi unutar porodice, posebno sa ocem ili mužem ili osobom koja predstavlja autoritet za vas.

Zbog strahova i prepreka koje se ovog dana aktiviraju lako možete upadati u sukobe i konflikte, delovati nestrpljivo i bez takta. Pokušajte ovog dana da ostanete u što vedrijem raspoloženju.

Foto: Pixabay

Od četvrtka Mesec se već uselio u znak Bika, donoseći drugačiju atmosferu i teme koje će se otvarati. Više razmišljate o finansijama i novčanoj sigurnosti. Ukoliko budete bili hrabri, ovog dana možete biti iskreniji u odnosima i aktivaciji finansijskih ulaganja ili štednje, kao i traženje pozajmice ili kredita. Ljubavni odnosi su na programu ovog dana i u ovoj oblasti možete osetiti promene, posebno Bikovi i Vage u znaku ili podznaku.

Ono što vas može razbesneti ili izvesti iz takta jeste nedostatak novca ili glad. Pobrinite se da sve isplanirate ovog dana i da imate sve što vam je potrebno.

U petak nas ponovo očekuju izazovi sa važnim osobama kao što su autoriteti, nadređeni ili direktori. Neko može imati pad sa položaja ili promenu pozicije. Neko može osećati pad volje ili imuniteta. Stomak je posebno osetljiv ovog dana, pa pripazite šta jedete i pijete. Okolnosti vas ne podržavaju ovog dana. Prepreke i naizgled neočekivane situacije dovode do frustracija.

Nemate dovoljno novca za projekte koje želite da ostvarite ili vas čekaju neplanirani troškovi, kroz kvarove u kući. Nailazite na zastoj u svojim planovima. Nešto se odvija previše sporo za vaša očekivanja. U večernjim časovima Sunce ulazi u znak Lava, što će doneti drugačiju energiju, ekspanziju i prosperitet posebno ukoliko ste Ovan, Lav, Strelac.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena

Foto:Pixabay

U subotu se budi vedar duh, kao i vedrije teme, kao da vidite “svetlo na kraju tunela”. Mesec je u Blizancima, pa aktivirajte lakoću deteta u sebi, igrajte se i zabavljajte sa svojom ili tuđom decom, ili organizujte druženja za vikend sa puno aktivnosti i više ponuda. Blizanci vole mogućnost izbora i aktivaciju radoznalosti, pa se više krećite i komunicirajte sa okolinom.

Komunikacije neće faliti jer imamo lep aspekt između Merkura i Jupitera što je povoljno za učenje, usavršavanje, ali i prenošenje znanja i informacija, kao i za putovanja ili njihova planiranja. Podržana su poznanstva i društveni događaji. Upišite se na neki kurs, učite strani jezik, organizujte predavanje.

Nedelju završavamo povoljnim aspektima između Meseca i Merkura i Jupitera, koji donose sve isto opisano kao i u subotu - obilje komunikacije, kretanja, kraćih putovanja, prenošenja informacija i znanja. Budite samo oprezni da ne pametujete mnogo i ne namećete svoje stavove drugima. Takođe, nemojte se baviti površnim informacijama, odnosno ogovaranjima.

Svakako jeste dan koji treba posvetiti lakoći, dok teške teme treba izbegavati, ali da lakoća ne pređe u ogovaranje i spletkarenje. Ostavite ozbiljne razgovore za neki drugi dan.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Astrolog Dušan Cincović o Saturnu: Od neprijatelja do saveznika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA