≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. AVGUST: Ovan pretrpan obavezama, Blizance očekuju kritike na poslu

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Budite spremni na nagomilavanje obaveza i problema na poslu. Dosta ste loše raspoloženi i nećete dozvoliti da vam saradnici skaču po živcima. Budite spremni da spustite loptu i u poslovnom segmentu, ali i u odnosu sa voljenom osobom.

BIK

Dosta napeti momenti su pred vama, ne samo u poslovnom, već i u emotivnom segmentu. Teško uspevate da ostvarite komunikaciju sa ljudima oko sebe. Smatrate da je druga strana tvrdoglava, ali ni vi niste ništa bolji.

BLIZANCI

Neke stvari i obaveze koje u prethodnom periodu niste završili, dolaze na dnevni red. Pripremite se na kritike, ali i na borbu sa situacijama koje vam neće biti nimalo lagane. Morate biti stabilni i čvrsti i uraditi šta god možete da ovo rešite.

Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

RAK

Sve je krenulo baš kako treba u poslovnom segmentu, a onda je nastala zbrka. Sve što može da se pokvari, pokvariće se, a komunikacija sa ljudima sa kojima radite je dosta loša. Na sve ovo – i odnos sa voljenom osobom varira.

LAV

Izvrsno je što ćete imati dovoljno snage za sve ono što danas bude na dnevnom redu. Nije izvrsno to što ćete se nervirati. Bacite se na posao da odradite ono što morate. Dobar kontakt sa voljenom osobom, daje vam motiv da izgurate dan.

DEVICA

Ako ste mislili da ste u prethodnim danima bili blokirani po nekim pitanjima, danas ćete verovatno shvatiti šta znači nemogućnost da uradite ono što ste planirali. Nemojte biti tvrdoglavi, prilagodite se. Loša komunikacija sa partnerom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA