≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. AVGUST: Bikovi dobijaju važne informacije, Devicama potreban odmor

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 1
Horoskop, devojka, leto, sloboda, zalazak sunca Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Jedna osoba pokušava danas da vas pridobije. Saslušajte šta ima da kaže, možda biste i mogli da napravite dogovor sa njom. Jako vas nervira što ne možete da se usaglasite po nekim pitanjima sa članovima porodice ili sa prijateljem.

BIK

Neko vam može dojaviti informacije koje su jako povoljne i važne po vas, ali niste sigurni koliko možete da verujete u njih. Bojite se da se eventualno ne razočarate kasnije. Sa dve osobe imate zanimljivu komunikaciju i blago flertovanje.

BLIZANCI

Danas će vam trebati pomoć i podrška od strane kolega, pa se potrudite da ih zamolite za uslugu, jer obaveze koje imate nećete moći sami da završite. Partner je u dobrom raspoloženju i spreman je da vam oprosti greškice iz prethodnih dana.

Horoskop, ljubav, ljubavni par, veza, momak, devojka Foto: Pixabay

RAK

Svesni ste da ste na domak bitnih poslovnih promena i ubrzavate tempo. Ako ne u toku današnjeg dana, sutra vam stižu informacije koje očekujete. Dan je odličan za emocije. Pojedini će imati kontakt ili susret sa bivšim emotivnim partnerom.

LAV

Moguće je da se planirani sastanak odloži u poslednjem trenutku. Imate osećaj da su vam se neke prilike izmakle iz ruku. Budite maksimalno korektni prema svojim ukućanima, jer danas može biti nešto napetija situacija u porodičnom okruženju.

DEVICA

Neko će imati zamerku za sve ono što budete rekli ili učinili. Ne shvatajte ovo lično, očigledno je da vam danas treba više truda da neke ljude ubedite u ispravnost svojih stavova. Ako možete, popodne provedite u odmaranju, opuštanju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA