Merkur u Devici od 4. do 26. avgusta: Aspekt koji će uticati na sve znakove, ali posebno na ova tri

Mnogi će rešiti probleme i relizovati dugo željene planove

  • 1
Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf najavljuje astrološki aspekt koji će odvijati od 4. do 26. avgusta. Merkur ulazi u svoje sedište i u znak svoje egzaltacije. Smirićemo strasti i krenuti da realnije i preciznije gledamo na mnoge životne situacije. Moguća je blaga nepoverljivost, ali i povećana pedantnost u svemu, posebno kada je rešavanje problema u pitanju.

Sada je vreme kada možemo završiti sve u vezi sa papirologijom i nekretninama. Realno ćemo rasuđivati i smireno krenuti napred.

Pozabavite se svojim zdravljem i menjajte loše navike, ako ih je bilo. Uslediće i povoljan period za sve vrste trgovine, planiranje putovanja i preseljenja ako ste to imali u planu. Akcenat će biti kako na fizičkom, tako i na psihičkom zdravlju. Svakodnevica će svakako biti promenjena na neki poseban način. Ovaj aspekt će najviše delovati na Device, Bikove i Jarčeve, ali i svi vodeni znaci mogu imati benefite Merkura.

Ovan

Sada je vreme za rešavanje problema ili vraćanje dugova - vi nekome ili neko vama. Morate obratiti pažnju na zdravlje i poraditi na tome da rešite problem ako ste ih imali.

Bik

Promenićete način razmišljanja i zato ćete lakše realizovati planove. Duboko razmišljanje i transformacija; nabolje vam predstoji. Poslove u vezi sa inostranstvom ili saradnju sa strancima mogu se krunisati lepim ugovorima.

Blizanci

Uspeh kada su posao i karijera u pitanju. Dosta toga možete rešavati u ovom periodu. Pa pokrenite se, biće uspešno.

Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Rak

Pregršta planova, ali i njihova realizacija je na pomolu. Ovaj period vam pruža mogućnosti da ostvarite svoje želje. Pomoć prijatelja i bliskih ljudi neće izostati.

Lav

U tišini i miru ćete razmisliti dobro o svemu što planirate da ostvarite. Ostanite svoji i smireni, pokušajte da se više odmarate.

Devica

Idealan period je pred vama jer donosi rešavanje problema i jednostavno ispunjenost na mnogim poljima. Radićete na sebi, a rezultati će biti odlični.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    4. avgust 2022 | 07:38

    Veliki astroloski pozdrav za Alexsandru , sunce je najace u Lavu 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA