DNEVNI HOROSKOP ZA 19. AVGUST: Bik ima sreće u svim poduhvatima, Lav razmišlja o tajnoj vezi

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Dan je odličan prvo za planiranje, a onda i akciju oko putovanja, sastanaka ili dogovora. Osećaćete se lako i rasterećeno, kao da ste veći deo problema ostavili za sobom. Spremni ste da neke utvrđene stavove promenite zarad voljene osobe.

BIK

Dan donosi mogućnosti da napravite pomake u poslovnim relacijama, ali i da pokrenete planove koji su vam bitni. Danas ste angažovani i prilagodljivi, pa ćete lako ostvariti zadovoljavajući odnos sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI

Mogućnosti za zaradu postoje, ali će biti potrebno dosta truda i angažovanja oko ovog posla. Veliku podršku imate i od prijatelja, ali i od emotivnog partnera. U njima ćete nalaziti dovoljno snage i podsticaja za sve ono što vam je potrebno da pokrenete.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Dobar je momenat da razmislite o tome šta biste mogli promeniti kod sebe, ali i u svom pristupu saradnicima. Možete dobiti značajne uvide koji će vam pomoći u bliskoj budućnosti. Promenljivo raspoloženje vam mogu popraviti prijatelji.

LAV

Preplaviće vas razmišljanja – šta radite kako treba, gde su vaše greške, i šta možete učiniti da biste popravili situaciju u poslu. Prijatelj vam može pomoći da rešite neke dileme. Pojedini Lavovi sve više razmišljaju o ulasku u tajni emotivni odnos.

DEVICA

Posvećeni ste obavezama, a dogovori sa saradnicima i kolegama su konkretni i lako ostvarivi. Dobro ste raspoloženi i kada je emotivni segment u pitanju. Sa partnerom sada možete napraviti planove koji se tiču zajedničkog odmora, putovanja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA