≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. AVGUST: Blizanci razmišljaju o osobi koju su upoznali, Rakove očekuje uspešan dan

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Postaće vam jasno da neke obaveze ne možete završiti, koliko god se trudili. Najverovatnije vas oni sa kojima radite usporavaju, slučajno ili namerno. Ne razmišljajte i ne nervirajte se, okrenite se lepšim stvarima – prema voljenoj osobi.

BIK

Možda ste nesigurni samo u prvim satima radnog dana, već posle toga ulazite u pozitivnu fazu, kada ćete dosta lako završavati sve što imate od obaveza. Na žalost, pojačani troškovi ili gubici novca. Emotivno – osećate se odlično.

BLIZANCI

U velikim ste razmišljanjima oko dogovora i sastanaka koje ste imali. Pokušavate da nađete najbolji način da rešite situacije koje su ispred vas. Dosta ćete razmišljati o osobi koju ste upoznali preko poslovnih okolnosti – pravite strategiju za dalje.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

RAK

Možda ste malo rasejani i konfuzni u nekim razmišljanjima, ali je dosta dobar dan pred vama. Jedino što ćete imati osećaj da vam vreme izmiče i da kasnite u svemu. Ako imate partnera, danas će biti prisutna napetost između vas.

LAV

Danas ćete postići dobre rezultate, ostvariti dosta od onoga što ste nameravali, ali vi lično nećete biti u potpunosti zadovoljni. Možda ste očekivali previše. Blaga napetost u odnosu sa voljenom osobom – ne provocirajte svađu i ne inatite se.

DEVICA

Iako će dan pred vama biti povremeno naporan i nervozan, uspećete dosta toga da postignete i završite. Možete imati problema sa koncentracijom i organizacijom, ali nećete biti skloni greškama. Aktivirajte se prema osobi koja budi strasti u vama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA