NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi konačno mogu da odahnu, Vage očekuju lepa poznanstva

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Astrologija

Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje sunce ulazi u znak Device, Mars prelazi u znak Blizanaca, a Merkur u znak Vage. Samim ulaskom sunca u zemljani znak Device mnogi će više pažnje posvetiti svakodnevnim aktivnostima, Mars iz znaka Blizanaca povoljnije će uticati na mnoge. Bićemo aktivniji, brže ćemo donositi odluke. Blagi oprez od pojačane nervoze, ishitenih odluka, kao i oprez u saobraćaju.

Merkur 26. avgusta prelazi u znak Vage, pa ćemo mnoge nedoumice rešiti i doneti prave odluke. Mnogi će pokrenuti ili rešavati neka pravna pitanja, a biće i više lepih dešavanja kada su emocije u pitanju.

Blagi oprez pred sam kraj nedelje kada možemo biti nostalgični i tužni. Neke nekvalitetne veze mogu doživeti svoj kraj.

Ovan

Posao: Dosta aktivnosti i posvećenosti radu. Finasijska situacija će biti stabilna. Nemojte mnogo analizirati radno okruženje, pa i ako vam nesto ne prija reagujte smireno.

Ljubav: Ova nedelja donosi lepa poznanstva, a nekima ulazak u lepu emotivnu priču. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom i planiranje porodice.

Zdravlje: Mogućnost pojačane nervoze, ali vam se energija vraća i vaše zdravlje će biti stabilno.

Bik

Posao: Konačno možete da odahnete. Stoji vam uspešan poslovni period. Finasijska situacija se popravlja i bićete zadovoljni na ovom polju. Moguća pojačana potrošnja.

Ljubav: Lepa druženja, poznanstva. Neki mogu ući u stabilnu vezu. Zauzeti, uživaćete sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogućnost problema sa grlom. Takođe, obratite pažnju na ishranu.

horoskop zodijak astrologija

Foto: Pixaabay

Blizanci

Posao: Ove nedelje svi koji se bave privatnim poslom mogu očekivati prosperitet, bićete zadovoljni svojim finansijama i sa puno energije ćete obavljati radne aktivnosti.

Ljubav: Dosta lepih trenutaka na ovom polju, neko vam pokreće emocije. Zauzeti, uživaćete u lepim trenucima i izlascima sa voljenom osobom. Aspektovana je mogućnost proširenja porodice i zajedničkog života.

Zdravlje: U punoj ste formi, energija vam se vraća, samo obratite pažnju na koncentraciju.

Rak

Posao: Dosta komunikacije i pregovora, mogućnost da dobijete jedan pozitivan glas u vezi unapređenja. Zadovoljni ste situacijom na ovom polju. Sam kraj nedelje može doneti nekima i bitan poslovni put.

Ljubav: Slobodni, nije nedelja za započinjanje novih veza. Stoji mogućnost lepih druženja i pojava simpatije iz vašeg okruženja. Zauzetima je stabilna situacija, ali se savetuje blagi oprez krajem nedelje. Ne ulazite u teške razgovore i izbegavajte sukobe sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pojačana nervoza, prolazna nesanica, i mogućnost prolaznih loših misli.

Lav

Posao: Finansijska situacija se popravlja. Bićete zadovoljni svojim radom. Neće biti većih problema na ovom polju.

Ljubav: Lepa komunikacija sa osobom koja vas privlači, mogućnost i da vam se javi neko iz prošlosti. Zauzeti, uživaćete u lepim zajedničkim trenucima i radićete na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Prolazni problemi sa cirkulacijom, više se krećite.

Devica

Posao: Odlična nedelja za poslovne aktivnosti, sve što vam je bilo bitno ili na šta ste dugo čekali sada se realizuje i pokreće. Finansijska situacija je dobra.

Ljubav: Nije vreme za započinjanje novih veza, privlačićete pažnju suprotnog pola. Možda vas neko i zainteresuje, ali sačekajte bolji period za ulazak u vezu. Zauzeti, izbegavajte tajne prepiske i radite na vašem odnosu.

Zdravlje: Prolazni problemi sa koštanim sistemom, obratite pažnju da ne dođe do manjih povreda.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA