≫ 

Ova tri znaka uvek izlaze kao pobednici iz rasprava: Uporni su i uvek spremni da brane svoj stav

Saznajte koja tri znaka Zodijaka trijumfuju u svakoj diskusiji i pripremite argumente za sledeći okršaj sa njima

  • 0
Zodijak, horoskop, astrologija Foto: Pixabay

Bilo da se svađamo sa supružnikom, najboljim prijateljem ili detetom, neki od nas nikada ne pobeđuju u svađi. Ponekad nas naša strast za našom poentom samo čini previše emotivnim, gurajući svu logiku i objektivnost po strani.

Kako navodi "PureWow", postoje situacije kada se suočavamo sa nekim ko uvek dođe spreman i neće odustati dok se stvari ne raščiste do kraja.

Kao i sve, ko pobeđuje, a ko gubi možda ima neke veze sa našim horoskopskim znakom, tako da postoje znakovi koji uglavnom izlaze kao pobednici u raspravama. Upoznajte se sa njima kako biste mogli da krenete u sledeću debatu spremni.

Jarac

Niko nije miran, hladan i sabran tokom sukoba kao Jarac. Jedan od najboljih načina da pobedite u svađi je da uđete u nju sa jasnim, logičnim mislima. Da li je potrebno doktorirati u onome što pokušavate da dokažete? Ne, ali Jarčevi se ne plaše da će preći tu granicu i uvek istražuju, kao da podese mozak na frekvenciju koja im je potrebna i u potpunosti su u temi, sa gomilom argumenata za i protiv, sa tako logičnim i realnim objašnjenjima da zaista, u trenutku ne znate šta da im odgovorite smisleno.

Pod vladavinom discipline planete Saturn, ova uporna i tvrdoglava bića znaju kako da iskoriste ograničenja u svoju korist, uvek pomerajući granice. Kada se suočavate sa "naučnikom" Jarcem - ili ponesite beleške i budite spremni ili nemate šanse.

Škorpija

Poznavati Škorpiju znači primiti duboku ljubav, a ostati blisko upoznat sa Škorpijom znači osećati duboko zastrašivanje. Ali nije njihova zagonetna priroda ono zbog čega Škorpija pobeđuje u raspravama i diskusijama, već njihova sposobnost da uvek ostanu pod kontrolom i drže situaciju pod kontrolom.

Ključ za ubeđivanje je da se ne zanosite emocijama dok pokušavate da dokažete svoju tačku viđenja. Iako je Škorpija vodeni znak, a osećanja su na neki način nešto što ih u potpunosti obuhvata, oni nisu voljni da popuste ni prema kome. Pod vladavinom planete ratnika Marsa, Škorpije se bave strategijom, što bi neki mogli nazvati manipulacijom, ali jednostavno Škorpija poznaje svoju publiku i gađa u metu.

Devica

Postoji tanka linija između toga da uvek pobeđujete u raspravi i da uvek morate da budete u pravu, a Devica često hoda po ovoj liniji. Ali i dalje zaslužuju mesto na ovoj listi, a to je zato što Device misle da su u pravu i obično su u pravu. Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, tehničkih veština i stalne fleksibilnosti, Device znaju kako da "nameste" da sve to zajedno funkcioniše u svakoj situaciji.

Njihova neopevana supermoć ide svojim tokom. Device uvek pokušavaju da reše problem, tako da nikada ne započinju svađu samo da bi se upustile u to (kao što bi to mogao Ovan). Device razmišljaju brzo i uvek pažljivo razmatraju sve detalje pre nego što krenu napred i u napad. Iako će vam biti teško da u svađi sa Devicom priznate poraz, u jednom trenutku ćete morati priznati da je fenomenalan način na koji Devica uvek "izvojuje" svoju pobedu, ubedi vas u svoj stav i mišljenje, a da to niste ni osetili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA