NEDELJNI HOROSKOP: Bik zadovoljan finansijskom situacijom, Vaga uživa sa voljenom osobom

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 1
Saturn, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje imamo Merkura u znaku Vage, što donosi dobre pregovore i rešavanje problema. Ako vam treba savet slobodno ga potražite. Mnogi će rešiti probleme u partnerskim odnosima. Blagi oprez na sam početak nedelje. Imaćemo lošiji aspekt Venere i Saturna, kao i Sunca i Marsa. Može doći do prolaznog nezadovoljstva u emotivnim i partnerskim odnosima. Izbegavajte sukobe i nesporazume rešite na lep način.

Ovan

Posao: Bićete zadovoljniji na ovom polju, mogućnost započinjanja novog posla. Nekima će se ukazati mogućnost za lepu saradnju.

Ljubav: Slobodnima dosta druženja i lepih kontakata sa zanimljivim osobama. Zauzeti, stabilnost u odnosu i mogućnost planiranja zajedničkog života.

Zdravlje: Moguća je nervoza i osećaj premora više odmarajte.

Bik

Posao: Bićete zadovoljni svojom finansijskom situacijom. Poslovi će se realizovati. Sada je vreme da se aktivirate i rešite probleme ako su postojali.

Ljubav: Slobodnima mogućnost lepog poznastva i ulaska u vezu. Mada, budite malo suzdržani na početku. Zauzeti,početkom nedelje možete osetiti blago nezadovoljstvo u vašem odnosu, ali se situacija stabilizuje krajem nedelje.

Zdravlje: Mogući su problemi sa hormonima i grlom, kao i prolazni problemi sa bolom u bolovima u leđima i osećajem napetosti. Više odmarajte!

horoskop, zodijak, astrologija, ljubav, romansa, par Foto: Pixabay

Blizanci

Posao: Aktivni ste, bolji odnosi sa kolegama i okruženjem. Finansijska situacija je stabilna.

Ljubav: Slobodani, lepa komunikacija sa osobom koja vas privlači pa i mogućnost ulaska u emotivnu vezu. Postoji mogućnost da vam se javi neko iz prošlosti. Zauzeti, dobra komunikacija sa voljenom osobom kao i planiranje nekog kraćeg puta.

Zdravlje: Puni ste energije, ali su mogući stomačni problemi. Blagi oprez od prehlade i infekcija.

Rak

Posao: Stabilna situacija na ovom polju može doći do promene, kao i boljeg statusa što će vas učiniti srećnim. Posao vam neće teško pasti, bićete zadovoljni.

Ljubav: Nije vreme za ulazak u ozbiljne veze, zauzeti lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Blagi oprez od lakših povreda. Osećaj premora i nesanice vas može pratiti, više se krećite.

Lav

Posao: Finansijska situacija se poboljšava. Izbegavajte konflikte na samom početku nedelje sa nadređenima ili saradnicima. Krajem nedelje predstoji stabilizacija i zadovoljstvo na ovom polju.

Ljubav: Lepo se osećate, ali vas vraćenje u prošlost može dovesti do prolazne tuge i razočaranja. Više se družite sa osobama koje vas privlače. Zauzeti, kraj nedelje donosi lepe trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pojačana uznemirenost i nervoza, problemi sa cirkulacijom. Vreme provodite u prirodi i na mestima koja vas opuštaju.

Devica

Posao: Ova nedelja je odlična za realizaciju planova i poslovnih poduhvata. Puni ste snage i elana. Bićete zadovoljni svojim finansijama.

Ljubav: Mogućnost prolaznog flerta ili pojava neke vama simpatične osobe koja nije blizu vas. Zauzeti izbegavajte tajne veze.

Zdravlje: Problemi sa koštanim sistemom, ako treba posetite stomatologa i obratite pažnju na ishranu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA