Nedelja u kojoj dominiraju izazovni astrološki aspekti: Pripazite na konflikte i emocije

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Device koji daje akcenat na polju zdravlja i u oblasti posla. Kako je prvi aspekt opozicija sa Neptunom, to može doneti oslabljen imunitet, veći umor, pospanost i nedostatak fokusa. Budite pažljiviji u svakodnevnim aktivnostima i komunikaciji jer su greške prisutnije. Ukoliko želite da započnete nov režim ishrane, vežbanja ili da promenite posao, onda je ovo odličan dan za to.

Ukoliko potpisujete neke ugovore, budite sigurni da ste sve dobro pročitali i razumeli. Isto važi i za donošenje odluka. U prepodnevnim časovima Mesec ulazi u znak Vage, dajući akcenat na partnerskim odnosima. Popodne vas očekuju povoljne vesti, kvalitetni razgovori i prilike za kraća putovanja. Planirajte zajedničke aktivnosti i napravite prvi korak u polju odnosa. Preuzmite inicijativu.

U utorak imamo samo jedan aspekt opozicije između Meseca i Jupitera. Iako su u pitanju dve veoma benefitne planete, budite pažljivi u odnosima jer se zbog prevelike količine emocija može burnije odreagovati. Sve ono što je dobro u vašim odnosima može biti još bolje. Međutim, sve ono što ne funkcioniše, sada postaje mnogo veće kao kada stvari posmatrate kroz lupu. Čak i na neke sasvim bezazlene situacije možete reagovati naglo. Nedostatak kontrole sopstvenih emocija vodi u konflikte.

Sreda donosi aktivaciju dugoročnih planova i ciljeva kroz partnerske odnose i poslovne saradnje. Istovremeno se može javiti strah za egzistenciju i opstanak neke veze ili projekta. Kako smo u energiji mladog meseca, koji podržava nove projekte i početak novih odnosa, slobodno pokrenite to što želite. Vreme će vam pokazati da su to bile dobre odluke. Takođe je dobar dan da prekinete neke toksične odnose ili ortakluke i odnose koji vam ne donose puno dobrog.

Venera horoskop Zodijak Astrologijs Foto: Pixabay

Od četvrtka razmišljate i pričate o finansijama, pozajmici i kreditima. Usklađenost uma i emocija donosi potrebu da se odlučuje o izvesnim investicijama koje želite da napravite. Ovog dana vas zvezde podržavaju u tome i deviza “sreća prati hrabre” se može i te kako primeniti ovog dana. Mars u dobrom aspektu sa Jupiterom daje jasnoću vizije i smelost da pratite svoje snove i želje bez garancije da li ćete uspeti u tome.

Ovaj aspekt donosi promene u polju zakona, ministarstava, putovanja i potrebnih sertifikata. Iskoristite ovaj dan da rešite neka pravna pitanja, podnesete neke prijave ili zahteve za nešto, ozvaničite nešto svoje lično, pokrenete postupak za dobijanje zvaničnih dokumenata, odlazak u inostranstvo ili usavršavanje.

U petak ujutro imamo dva izazovna aspekta, to su kvadrat prema Saturnu i opoziciju sa Uranom, što donosi preokrete u vašim planovima. Koliko god ste u četvrtak bili ushićeni zbog nekih povoljnih situacija u vašem životu, toliko vas jutro u petak može dočekati sa nepovoljnim vestima ili preprekama koje morate savladati. To može biti kroz nametnute okolnosti nad kojima nemate moć, ali može biti i nedostatak fleksibilnosti, koja je ovog jutra potrebna da biste se lakše prilagodili novonastaloj situaciji.

Ukoliko vas ne savlada ljutnja i bes, ali i strah, kako dan bude odmicao, sve će se raščistiti i tenzija će popustiti. Imate i podršku ovog dana da početne nepovoljne okolnosti preokrenete u svoju korist. U večernjim časovima dolazi do prolaznog nezadovoljstva, ali i preterivanja u trošenju.

foto Pixabay foto Pixabay

Subota može biti jedan veoma prijatan i kvalitetan dan ukoliko uspete da prevaziđete izazove koji će biti prisutni. Mesec je u znaku Strelca, što podržava putovanja, posebno u inostranstvo, obrazovanje i usavršavanje, kao i organizaciju događaja.

Možete dobiti veoma povoljne vesti i informacije. Dobar je dan za širenje znanja, usavršavanje, proširenje biznisa na strano tržište, sudske sporove i sertifikate i licence. Izazov predstavlja polje neznanja i nametanje sopstvenih stavova i perspektive, što može dovesti do sukoba i svađe u popodnevnim časovima. Budite fizički aktivni ovog dana, pa eventualnu ljutnju i bes kanališite kroz sport i adrenalinske aktivnosti. Merkur je u opoziciji sa Jupiterom što može dovesti do preterivanja u pričanju, grandioznim planovima i nerealnim očekivanjima ali i obećanjima. Održavajte tačnu meru i procenite realno svoje sposobnosti, kako biste maksimalno iskoristili benefit ovog dana.

U nedelju lako dolazi do konflikta sa osobama koje predstavljaju autoritet u vašem životu - otac, muž, partner, šef ili direktor. Venera je ovog dana na poslednjem stepenu znaka Lav, što može doneti završetak jednog ciklusa u životu neke vaše bliske osobe ili vašoj relaciji sa njom, kao i promenu pozicije kod nekih bitnih ljudi iz vašeg okruženja ili kroz kolektivna zbivanja.

Emotivni odnosi su takođe na nekoj vrsti prekretnice i lako može doći do prekida veze. Dan nije povoljan za razgovore u kojima se očekuje iskrenost i jasnoća, kao ni za donošenje važnih odluka. Bolje prespavajte dan. Vodite se nekim dugoročnijim perspektivama, a ne trenutnim nezadovoljstvom ili netačnim informacijama koje mogu doći do vas.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA