NEDELJNI HOROSKOP: Strelcu nije period za ulazak u vezu, Devica zadovoljna na svakom polju

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 1
Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje imaćemo 16. septembra Veneru u kvadratu sa Marsom u Blizancima, pa mnogi savetujem oprez od sukoba na emotivnom polju. Manje posesivnosti i ljubomore. Takođe, pazite na izgovorene reči i sukobe u svakodnevnom životu. Svima koji su imali neki zdravstveni problem može se ponovo aktivirati.

Na nebu imamo i kvadrat Saturna i Urana pa je na snazi blagi nemir. Oprez u saobraćaju i izbegavajte sukobe sa prijateljima i izbegavajte nezgodne situacije. Sve ovo gore navedeno malo će ublažiti Sunce u trigonu sa Uranom, pa su nekima moguće iznenadne povoljne okolnosti na koje su dugo čekali.

Ovan

Posao: Dosta posla i bićete previše zauzeti. Blagi oprez od iznenadne bure ili promene kada je ovo polje u pitanju. Izbegavajte sukobe sa kolegama.

Ljubav: Nije vreme za započinjanje novih veza. Mogućnost prolazne avanture. Zauzeti, krajem nedelje izbegavajte nesuglasice sa voljenom osobom. Ako postoji problem mirnim putem rešite nesuglasice.

Zdravlje: Ako imate problema sa zdravljem blagi oprez da se nešto ne aktivira. Više odmarajte.

Bik

Posao: Ako ste planirali neki projekat ili očekujete neke promene možete dobiti pozitivan glas. Na poslu situacija stabilna, bez promena.

Ljubav: Mogućnost ulaska u neku emotivnu vezu, krajem nedelje oprez da se brzo ne razočarate. Zauzeti, lepa nedelja na ovom polju.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. Mogući prolazni problemi sa probavom.

Blizanci

Posao: Situacija na ovom polju bez većih promena. Moguće da ne budete baš zadovoljni, ali nije vreme za započinjanje novog posla, a ni promena na ovom polju. Svi koji se bave privatnim poslom mogu krenuti da razmišljaju o nekim promenama, ali sačekajte bolji period za tako nešto.

Ljubav: Mogućnost prolaznog nezadovoljstva kada je ovo polje u pitanju. Mogućnost da vam neko skrene pažnju iz vašeg okruženja. Zauzeti, svoje nezadovoljstvo ako ga bude bilo, zadržite za sebe. Nije vreme da to podelite sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogućnost prolaznog umora. Svoju energiju usmerite ka fizičkoj aktivnosti. Više se krećite.

Zodijak, astrologija, horoskop Foto: Shutterstock

Rak

Posao: Imaćete mogućnost za neke pregovore, ali bolje ostanite suzdržani u odgovoru ili odluci, bar kada je ova nedelja u pitanju. Blago nezadovoljstvo kada su finansije u pitanju, ali se ubrzo situacija popravlja.

Ljubav: Lepa nedelja za zanimljiva poznanstva. Zauzeti, bez većih promena, budite samo strpljivi i puni razumevanja kada je voljena osoba u pitanju.

Zdravlje: Prolazni umor i mogućnost nesanice. Više odmarajte ili vreme provodite u laganoj šetnji.

Lav

Posao: Polako se polje finansija popravlja. Možda ćete više vremena provodite na radnom mestu, ali će se trud isplatiti.

Ljubav: Mogućnost lepog poznastva preko prijatelja ili društvenih mreža. Zauzeti, situacija je stabilna na ovom polju. Više vremena posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Problemi sa venskom cirkulacijom. Oprez od lakših povreda.

Devica

Posao: Vi ste zadovoljni na ovom polju. Verovatno ste na vreme sve organizovali, tako da sada možete da odahnete. Zadovoljni ste svojim finansijama.

Ljubav: Šarmantni ste, dosta druženja i poznanstva. Mogućnost lepe komunikacije i lepih reči sa osobom koja ne živi blizu vas. Zauzeti, oprez od manjih nesuglasica.

Zdravlje: Mogući problemi sa koštanim sistemom ili je vreme da posetite stomatologa. Ako imate hroničnih zdravstvenih problema pozabavite njima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA