≫ 

Ponedeljak je pun tajnih signala sa važnom porukom: U petak se potrudite da budete praktični i racionalni

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

Ponedeljak započinjemo Mesecom u Raku, koji gradi lepe aspekte prema Veneri i Uranu. To označava lepe vesti i događaje u vezi sa porodičnim slavljima, okupljanjima, veridbama i venčanjima. Pokreću se pitanja imovine i stambenog prostora, kao i privatnog biznisa. Retrogradni Merkur je u opoziciji sa Jupiterom, pa se ponovo pojavljuju situacije koje niste razrešili a tiču se zakona i administracije. Neki dogovori od ranije sada doživljavaju kulminaciju i suočavanje.

Koliko je važno imati širu sliku i jasan cilj, toliko je bitno i pozabaviti se detaljima i papirologijom da bi se veliki planovi ostvarili. Važno je uspostaviti balans u odnosima koji mogu biti poljuljani ovog dana. Pitaćete se da li su odnosi i projekti u kojima se nalazite sada vredni truda i zadovoljavaju vaše potrebe.

Ukoliko je potrebno da napravite radikalne promene da biste ostvarili svoje ciljeve, onda je ovo dan u kojem imate veliku podršku da se pokrenete. Ovog dana nema sluačjnih susreta, informacija i razgovora. Sve vam donosi važnu poruku i daje smer u kojem treba da se krećete. Povoljno je za promenu posla.

U utorak su izvesni sukobi jer je energija dana maksimalno koncentrisana i ima potrebu da se oslobodi. Ukoliko niste svesni potrebe za promenom, ona će se manifestovati kroz izvesne osobe ili događaje koje će vas primoravati na promenu. Iako možete imati želju i potrebu za povlačenjem, sada se aktiviraju najdublje emocije, porivi i strahovi, koje ne treba potiskivati, već se pokrenuti na akciju.

Vaše najintimnije okruženje, dom, porodica i bliski kontakti su polje u kojem ćete imati najviše dinamike. Aktivirajte selidbu, preuređenje ili adaptaciju stambenog prostora, pokrenite sopstveni biznis ili kupovinu neke imovine ili nekretnine. Venera u trigonu sa Uranom traži slobodu i oslobođenje od svih restriktivnih odnosa i oblika ponašanja. Više vam je stalo do suštine nego do forme. Želećete da napustite ono gde ne osećate rast i napredak.

Emotivni odnosi započinju preko društvenih mreža, kontakata, prijatelja i poznanika, pod neobičnim okolnostima, iznenada, kao grom iz vedra neba.

Horoskop, astrologija, devojka, žena, jesen, mesec, zodijak Foto: Pixabay

U sredu se možemo probuditi pod utiskom živopisnih snova i dan započeti dinamikom u komunikaciji. Već od ranog jutra imaćete nalet informacija, poruka, mejlova i poziva. Ovaj dan budite otvoreni za intuitivne razmene sa drugim ljudima. Ne oslanjajte se toliko na logiku i razum već na ono što vam govori osećaj iz stomaka.

Samo vi znate najbolje šta je ispravno za vas, savet je ovog dana. Očekujte povoljne vesti i informacije u vezi sa određenim planovima i projektima. Ukoliko dobijete poziv za putovanje ili edukaciju, pravo je vreme da prihvatite ponuđeno. Ovaj dan iskoristite za razvoj svojih ideja, za sastanke, promociju sebe ili svojih proizvoda.

U četvrtak možete biti skloniji izlivima besa, frustraciji i ulasku u konflikte. Važno je da ne namećete svoju ličnost i svoje stavove po svaku cenu. I Sunce i Merkur su na poslednjem stepenu Device, pa je pojačan kriticizam i potreba za savršenstvom. Samim tim male stvari vam upadaju u oči i nerviraju vas. Ukoliko se ne budete kontrolisali, to će dovesti do svađe.

Iako možete dobiti značajne informacije i imati sjajne uvide o nekome ili nečemu, primirite se i sačekajte sa reakcijama i odlukama još neko vreme. Od sredine oktobra mnoge situacije i odnosi će vam postati kristalno jasni i bićete načisto sa svime. Ovog dana se pojavljuju okolnosti koje vas remete i sputavaju vas u ostvarenju ciljeva.

Horoskop moda jesen devojka radost Foto: Shutterstock

Od petka Sunce i Merkur menjaju znak dok istovremeno imaju aspekt konjukcije u toku dana. Ovo donosi sjajne vesti, važne razgovore i susrete. Imaćete značajne uvide koji će vam biti korisni. Sunce ulazi u znak Vage, pa će se fokus promeniti. Svest će biti usmerena u polje odnosa, braka i partnerstava. Merkur se vraća u znak Device, što će vam pomoći da sagledate praktičnost i korist od svojih odnosa i projekata.

Sve što je prisutno u vašoj svakodnevici, od toga šta jedete, sa kime provodite vreme, kome dajete svoju energiju, koliko ste zadovoljni na poslu koji radite biće kao pod uveličavajućim staklom i sve će biti jasnije koga i šta treba zadržati, a šta treba eliminisati iz svog života; nemate korist od toga niti prisustvo tog odnosa ili situacije ima neku dobru funkciju za vas. Potrudite se da ovog dana budete praktični i racionalni kako biste postavili temelje za budući, mnogo plodniji period.

U subotu je Mesec u Devici i budi se kritičar u nama i perfekcionizam, pa se lako javlja sumnja i nepoverenje. Kako imamo i Veneru u opoziciju sa Neptunom, svi aspekti vode u situacije u kojima se razočaravate u neku osobu. Ili ste nekoga previše idealizovali ili ste od početka bili sumnjičavi i sada se samo potvrđuju vaše sumnje. Poljuljano vam je poverenje i vera da se sve dešava za vaše najveće dobro.

Čuvajte i novac i vrednosti jer lako dolazi do gubitka ili krađe. U emotivnim odnosima dolazi do svađe i sukoba. Ovaj dan se otkrivaju spletke i prevare. Ukoliko neko ulazi u emotivni odnos ovog dana, najverovatnije je da postoje informacije koje se skrivaju ili će to biti tajna veza kao i veza na daljinu.

Horoskop, astrologija, žena, kiša, jesen, kišobran Foto: Pixabay

Nedelju završavamo mnoštvom aspekata. Ovo je dan pred mlad Mesec kada je psiha veoma osetljiva, ljudi imaju pojačane rekacije, a kako je Mesec u Devici, onda je i fiziologija osetljiva, posebno regija stomaka i creva. Povedite računa o ishrani ovog dana. Držite se neke svoje dobre rutine koja vas stavlja u balans. Uzdržavajte se od kritike, zvocanja i svađa.

Ovog dana možete imati dosta kretanja, posla i komunikacije iako je nedelja dan za odmor. Posvetite se spremanju svog poslovnog i stambenog prostora. Izbacite sve što je višak iz ormara, ali i iz života sve ono što vam ne služi. Pet minuta pre ponoći imaćemo mlad Mesec u znaku Vage koji označava početak nekog emotivnog odnosa, ortakluka ili saradnje. To će se realizovati u narednih mesec dana.

Ove nedelje su najviše prozvane osobe sa znakom ili podznakom Lava, Blizanaca, Device, Bikova i Vage.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA