JESENJI HOROSKOP ZA 2022: Blizanci zadovoljni finansijama, Vagu očekuju divni trenuci s voljenom osobom

Septembarske kiše donose velike promene

  • 1
Zodijak, horoskop, zodijak Foto:Pixabay

Jesen nam dolazi 23. septembra i trajaće do 21. decembra. Osetićemo olakšanje na samom početku jeseni. Merkur će krenuti svojim direktnim hodom, a Venera krajem septembra prelazi u znak Vage tako da ćemo i na emotivnom i poslovnom planu znati na čemu smo. Sami prelasci Sunca u znak Vage, Škorpije i Strelca tokom ovog perioda ukazaće mnogima na realizaciju bitnih dešavanja. Jupiter će pred sam kraj oktobra preći u svoje sedište u znak Riba. Jeste nakratko, ali će stabilizovati i doneti povoljne okolnosti, najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ovan

Posao: Sam kraj septembra i oktobar vam daje mogućnosti napredovanja i bićete usmereni ka poslu i puni energije. Novembar i prva polovina decembra vam daje mogućnosti ka proširenju posla, ali nije vreme za započinjanje novog. Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima. Izbegavajte prolazne sukobe.

Ljubav: Sam kraj septembra i početkom oktobra možete očekivati lepa dešavanja na ovom polju. Mogućnost ulaska u lepu vezu. Zauzeti u oktobru su moguće pojačane strasti i mogućnost ulaska u avanture. Zauzeti, izbegavajte sukobe sa voljenom osobom. Sve nesuglasice rešite mirnim putem. Novembar donosi zadovoljstvo na ovom polju.

Zdravlje: U ovom periodu obratite pažnju na uznemirenost i više odmarajte. Više se krećite radite na svom imunitetu.

Bik

Posao: Sam kraj septembra i oktobra vam donosi stabilnost i realizaciju poslovnih planova. Bićete zadovoljni svojim radom i rezultatima. Kraj novembra i decembar mogu doneti manje brige kada je ovo polje u pitanju. Ali pred sam kraj ovog perioda vama se vraća snaga i motivacija.

Ljubav: Lep period za ljubav i ulazak u vezu, ali oprez na oktobar. Više vremena posvetite voljenoj osobi. Od kraja oktobra mogućnost ulaska u ozbiljnu vezu kao i planiranje proširenja porodice. U novembru nije povoljan period za započinjanje novih veza. Pojačane strasti usmerite ka pozitivnim dešavanjima.

Zdravlje: Sam početak jeseni donosi stabilizaciju zdravstvenog stanja ako je bilo problema. Obratite pažnju na ishranu i više se odmarajte ili se relaksirajte na način koji vam prija.

Blizanci

Posao: Puni ste energije i polako se aktivirate na ovom polju. Bićete aktivni i uspeh neće izostati. Mogućnost unapređenja ili promene nabolje. Novembar je takođe povoljan kao i prva polovina decembra za realizaciju vaših planova na ovom polju. Bićete zadovoljni svojim finansijama.

Ljubav: Kraj septembra i novembar vam donosi zadovoljstvo i lepa dešavanja na ovom polju. Mogućnost ulaska u vezu ili planiranje zajedničkog života. U oktobru blagi oprez svi koji ste zauzeti, moguće manje nesuglasice sa voljenom osobom.

Zdravlje: Energije imate na pretek. Ako je bilo problema, sada ćete se bolje osećati. Krajem oktobra i novembra obratite pažnju na manje probleme sa donjim delom stomaka, kao i na reproduktivne organe.

Zodijak, horoskop, zodijak Foto:Pixabay

Rak

Posao: Sam kraj septembra i početkom oktobra budite oprezniji kada su finansije u pitanju. Mogućnost manjeg priliva novca, ali i povećanih troškova. Kraj oktobra i novembra vam donosi zadovoljstvo i stabilizaciju na ovom polju. Kada je posao u pitanju, bez većih promena.

Ljubav: Slobodnima mogućnost upoznavanja zanimljive osobe iz vašeg okruženja, ali nije vreme za započinjanje novih veza sve do druge polovine oktobra. Tada postoji mogućnost ulaska u lepu vezu. Zauzeti, predstoje vam lepi trenuci sa voljenom osobom. Napravite lepu atmosferu u vašem domu i uživajte.

Zdravlje: Prolazna uznemirenost i problemi sa snom su mogući. Više se odmarajte kada vam se ukaže prilika za to.

Lav

Posao: Puni ste energije i uspeh je tu. Bićete zadovoljni dešavanjima na poslovnom planu. Blagi oprez krajem oktobra. Može doći do prolazne brige kada su finansije u pitanju. Novembar i decembar donose mogućnost proširenja posla i zadovoljstvo.

Ljubav: Sam kraj septembra i oktobar vam donose zadovoljstvo i lepe trenutke sa voljenom osobom. Mogućnost lepog poznastva, koje može prerasti u nešto ozbiljno. Sam kraj oktobra i početak novembra mogu aktivirati prolazne nesuglasice i prolazno nezadovoljstvo. Od kraja novembra vi blistate kraj voljene osobe.

Zdravlje: Mogućnost prolaznih problema sa respiratornim organima, ali ste u ovom periodu stabilnog zdravstvenog stanja. Više se krećite i pravilno usmeriti svoju energiju.

Devica

Posao: Odličan period za započinjanje novog posla kao i realizaciju započetih projekata i planova. Bićete zadovoljni svojim finansijama i radom. Mogućnost i započinjanja novog posla kao i lepe saradnje. Tako da vam ovaj period donosi prosperitet i zadovoljstvo kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Mogućnost manjeg nezadovoljstva na ovom polju donosi sam oktobar. Više ste okrenuti zaradi i poslu. Ali novembar vam daje mogućnost ulaska u lepu vezu i zanimljivih poznastva. Zauzeti, stabilna situacija na ovom polju. Krajem oktobra mogućnost planiranja zajedničkog života ili proširenje porodice. Blagi oprez krajem novembra. Više pažnje posvetite svojoj voljenoj osobi.

Zdravlje: Mogućnost pada energije i pojava male uznemirenosti tokom ovog perioda. Više se krećite i vreme provodite u prirodi ili vama prijatnom ambijentu.

Vaga

Posao: Pred vama je stabilizacija i regeneracija u pozitivnom smislu. Bićete zadovoljni svojim radom i finansijama. Mogućnost započinjanja novog posla ili realizacija planova i ideja u drugoj polovini novembra. Kraj novembra i decembar donose zadovoljstvo.

Ljubav: Divan kraj septembra i oktobar, mogućnost planiranja zajedničkog života. Sam kraj novembra donosi zadovoljstvo i jako lepe trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Prolazni problemi sa venskom cirkulacijom. Mogućnost brzog zamaranja, kao i problemi sa kardiovaskularnim sistemom, ko ima predispozicije za to.

Škorpija

Posao: Sam kraj septembra i oktobar vam mogu doneti prolazno nezadovoljstvo ili manjak interesovanja i želju da malo odmorite. Već krajemoktobra energija se vraća i bićete aktivni i zadovoljni svojim radom i finansijama. Mogućnost prosperiteta pred sam kraj ovog perioda.

Ljubav: Početak oktobra donosi mogućnost ulaska u neku avanturu. Zauzetima mogućnost ulaska u tajnu vezu. Ali situacija se menja već od kraja oktobra i eto vama zadovoljstva i uživanja kada je ljubav u pitanju. Slobodni, ulazak u vezu.

Zdravlje: Svi koji čekate neku intervenciju u ovom periodu je možete obaviti. Blagi oprez od lakših povreda. Više se odmarajte.

Strelac

Posao: Sada je period za realizaciju planova. Možete započeti nov posao i zadovoljstvo je tu. Sam kraj novembra donosi stabilizaciju na ovom polju i bolje finasije. Mogućnost lepe saradnje ili ponude za započinjanje novog posla preko vama bliske osobe.

Ljubav: Lepa komunikacija sa voljenom osobom ili lepa prijatna poznastva. Oktobar vam donosi zadovoljstvo na ovom polju kao i druga polovina novembra. Zauzeti, stabilna situacija i zadovoljstvo. Samo kraj oktobra može biti malo turbulentan. U tom periodu obratite pažnju na komunikaciju.

Zdravlje: Puni ste energije. Samo malo sebi priuštite odmora. Moguća je prolazna uznemirenost.

Zodijak, horoskop, zodijak Foto:Pixabay

Jarac

Posao: Lepa jesen je pred vama. Uspeh je zagarantovan. Ako ste imali problema ili bili nezadovoljni, od oktobra možete odahnuti. Mogućnost manjeg nerazumevanja sa kolegama u drugoj polovini novembra, ali situacija će se brzo stabilizovati. Bićete zadovoljni svojim finansijama.

Ljubav: Bez većih promena sam kraj septembra i prva polovina oktobra. Kraj oktobra vam donosi zadovoljstvo i ulazak u vezu ili planiranje zajedničkog života sa voljenom osobom. Na samom kraju novembra, oprez od mogućnosti ulaska u tajnu vezu ili blagog nerazumevanja sa voljenom osobom. Početak decembra jako lep kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i mogućnost prolaznih problema sa prehladama ili infekcijama. Krajem jeseni u punoj ste formi i puni energije.

Vodolija

Posao: Prva polovina oktobra vam može doneti transformaciju ili promene. Bićete zadovoljni svojim radom, a pravo zadovoljstvo kada su finansije u pitanju očekujte od druge polovine novembra. Bićete puni energije i zadovoljni svojim radom i rezultatima.

Ljubav: Sam kraj septembra i oktobar vam donosi zadovoljstvo i stabilizaciju, lepa poznastva. Moguće je da vam se neko javi ko ne živi blizu vas. Kraj oktobra donosi blago zahlađenje odnosa ako ste u vezi, ali prolaznog karaktera. Već druga polovina novembra priprema zadovoljstvo kao i planiranje zajedničkog života ili proširenje porodice, kao i lepe trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Prolazni umor i problemi sa cirkulacijom i osećaj napetosti mogu vas pratiti ovu jesen. Više se krećite i vreme provodite u prirodi.

Ribe

Posao: Kraj septembra i prva polovina oktobra može doneti manje nezadovoljstvo i nesuglasice sa kolegama. Možda su vam planovi trenutno blokirani. Već od kraja oktobra situacija se popravlja i možete uživati u radu; bićete zadovoljni svojim finansijama. Svakako lepa jesen je pred vama.

Ljubav: Sam kraj septembra i oktobar vam donose blago razočaranje na ovom polju. Izbegavajte sukobe sa voljenom osobom. Mogućnost pojačanih strasti. Ako vam nešto ne prija, povucite se. Već kraj oktobra donosi stabilizaciju odnosa i lepe trenutke sa voljenom osobom. Mogućnost planiranja zajedničkog života ako ste u stabilnoj vezi.

Zdravlje: Mogućnost pojave alergija ako ste skloni tome ili imate problema. Uzmite u obzir potencijalno aktiviranje hroničnih zdravstvenih problema. Obratite pažnju na ishranu i stomak.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA