DNEVNI HOROSKOP ZA 23. OKTOBAR: Pred Bikovima je lep dan, Strelčevi ne trebaju da se nerviraju

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
jesen horoskop foto: pixabay.com

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Voljena osoba je puna energije i spremna na svakakve avanture i dobar provod sa vama tokom današnjeg dana. Vi biste pak pre da odmorite i da se zatvorite među četiri zida, zajedno sa njom. Potrebno je da napravite kompromis.

BIK

Ljudi iz vašeg okruženja očekuju da ispunite dogovor koji ste im obećali. Pred vama je lep dan, u kojem će biti uglavnom sitnih dešavanja koja vas neće opteretiti. Iskoristite vreme da se susretnete sa prijateljima ili osobama koje odavno niste videli.

BLIZANCI

Imate planove za provod i trudićete se i da ih ostvarite. Ipak, ostavite malo vremena i za svoje najbliže, za porodicu. Jeste da će vam biti nešto teže da sve uskladite, ali potrudite se. Posvetite pažnju onim ljudima koji su uvek tu za vas.

Horoskop, astrologija, devojka, žena, jesen, mesec, zodijak Foto: Pixabay

RAK

Naglašena potreba za emotivnom sigurnošću i prisustvom voljene osobe. Ukoliko ste usamljeni, popravite raspoloženje komunikacijom ili susretom sa prijateljima. Ukoliko ostanete kod kuće, pritiskaće vas zidovi – izađite, opustite se.

LAV

Vi ste u čudnom raspoloženju. Ne radi vam se ništa, ne ide vam se nigde, najradije biste se zavukli u četiri zida, ućutali i odmarali. Ne uskraćujte svoje prisustvo nekim osobama kojima ste izuzetno dragi. I vama će prijati da se malo promrdate.

DEVICA

Uživajte u vremenu koje ćete provesti sa osobama koje su vam drage, bilo da su u pitanju prijatelji ili emotivni partner. Ukoliko ste kojim slučajem sami, pravi je momenat da se pokrenete u komunikaciji sa nekim ko vas privlači. Mogućnosti i za nova poznanstva.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA