≫ 

ASTRO VODIČ: Ovnovima moguća stast, Bikovima avantura, a Škorpijama iskušenje

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 17. do 23. oktobra 2022. godine

  • 0
Jesen horoskop Foto: Shutterstock

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

Astrolog Olga Savić tumači za vas položaje planeta i sugeriše na šta bi trebalo da obratite pažnju

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Hrana

Apetit je sasvim promenljiv tokom ovog perioda. Najviše bi vam prijala „domaća“ kuhinja – više kuvanih jela, supica, čorbica, ali je pitanje da li ćete vi imati dovoljno vremena i volje za tako nešto.

Ljubav

Niste baš najnežniji prema partneru (doduše, nije ni druga strana prema vama). Oboje ponekad imate previše dramatične poteze i ponašanja. Umećete da zbunite jedno drugo, ali dobro je što je vaša komunikacija prilično kvalitetna u ovom periodu i umećete da se „objasnite“ ali i podržite jedno drugo. Partner može biti sumnjičav i ljubomoran ovih dana, trudite se da ne stvarate dodatno konfuziju svojim postupcima koji zbunjuju drugu stranu. Slobodni Ovnovi – prilično ste šarmantni u ovom periodu, lako pokrećete komunikaciju i dobijate pažnju suprotnog pola. Možete pokrenuti strasne ljubavne događaje.

Posao

Ulazite u ovu nedelju prilično nestrpljivi, željni da što pre rešite neke situacije koje vam „stoje nad glavom“. Takođe, izgleda vam kao da se neke nove mogućnosti otvaraju pred vama, pa hoćete da ih realizujete odmah. Pokušajte ipak da ne srljate, moguće je da se interesi ili planovi druge strane i vas ne poklapaju, pa će biti potrebno dosta kompromisa. Ovih dana vam se nude i neki tajni dogovori, planovi ili mogućnosti za zaradu – na prvi pogled sve izgleda u redu, ali ipak proverite više puta.

Zdravlje

Poboljšanje zdravstvenog stanja. Ipak, imunitet je još uvek osetljiv.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Hrana

Preobilni obroci i teška hrana mogu vam donositi probavne probleme. Pokušajte da kontrolišete konzumiranje previše masne i začinjene hrane, kao i slatkiša.

Ljubav

Trenutno ste dosta zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Možda ne provodite dovoljno vremena zajedno, ali ipak je to vreme uglavnom ispunjeno dobrom energijom. Eventualno bi postojala šansa da i partner i vi povremeno budete „žacnuti“ ljubomorom – ali dokle god možete otvoreno da razgovarate – biće lako raspršiti sumnje. Slobodni Bikovi – više osoba je oko vas – neke stare, neke nove, neke zauzete, neke ka kojima vas vuče strast, neke koje vas opterećuju svojim udvaranjem. Stoje mogućnosti za avanturu, ali stoje i prilično dobre šanse da započnete kvalitetnu emotivnu priču. Pa vi birajte.

Posao

Solidna poslovna situacija. Imate dovoljno energije i odlučnosti, ali je moguće da kako nedelja bude odmicala – imate povremeno padove koncentracije jer će vas stizati umor. Jer, obaveza će zaista biti mnogo, a mislim da su i očekivanja šefova i saradnika sada prilično velika kada ste vi u pitanju. No, negde imate dovoljno motiva i elana jer vidite da se situacija ipak kreće nabolje. Pogotovo vam je značajno što je finansijski deo sada nešto bolji nego ranije i pored troškova koje ne možete ukinuti.

Zdravlje

Mogući problemi sa hormonima, kožom. Takođe – osetljivost disajnog sistema.

BLIZANI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Hrana

Manji a češći obroci će vam prijati. Izbegavajte mleko i mlečne proizvode jer vam oni mogu teško „pasti“ na stomak. Više povrća u ishrani će vam prijati.

Ljubav

Još uvek ste u periodu kada imate „podršku“ planeta, pa će odnos sa voljenom osobom funkcionisati dosta skladno i bez velikih trzavica. Oni koji žive zajedno ili su u braku mogu imati povremene nalete nervoze, najpre vezano za finansijski segment a takođe – definitivno se potrudite da ne ostajete nedorečeni da ne biste zbunjivali jedno drugo. Slobodni Blizanci – slede vam prijatna iznenađenja. Ukoliko ste upoznali neku zanimljivu osobu, ona će pokušavati da pojača komunikaciju između vas dvoje i trudiće se da vam da do znanja da je zainteresovana. Lep period za ljubavne početke.

Posao

Prilično ste takmičarski raspoloženi ovih dana i vrlo aktivni – pa pokušajte da sa nešto više strpljenja funkcionišete sa saradnicima i kolegama, jer će nekima od njih biti teško da prate vaš tempo. Može se u ovom periodu pojaviti i ponuda koja na prvi pogled deluje dosta dobro i koju bi trebalo uzeti u razmatranje, mada se savetuje da sve uslove dogovora proverite više puta. Ono čime niste zadovoljni je finansijski segment – definitivno dajete sebe više nego što dobijate u materijalnom smislu.

Zdravlje

Prehlade, virusne infekcije. Stariji – problemi sa zglobovima i kičmom.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Hrana

Nervoza može uticati na vaš apetit, ali i na probleme sa varenjem. Obroci su tokom ovog perioda neredovni, a izgleda da ni vi nemate dovoljno vremena da se opustite uz kvalitetan obrok.

Ljubav

Još jedna sedmica u kojoj postoji raskorak između želja i realnosti. Vaša osećanja osciliraju, neka forma nemira postoji u vama i dosta toga što ste u prethodnom periodu gomilali, sputavali i sakrivali i od sebe i od drugih – u ovoj sedmici može izaći iz vas. Potreban je razgovor, ali je potreban i balans – partner je spreman da razgovara na bilo koju temu sa vama - rešenja i odgovori koji su vam potrebni sada se mogu pronaći. Slobodni Rakovi – vaše tajne simpatije prema nekom sada se mogu realizovati, jer ste na korak od emotivno mnogo povoljnijeg perioda po vas. Savet – ne ljubavišite sa zauzetim osobama.

Posao

Očekuju vas prilično korektni odnosi sa saradnicima tokom ove sedmice, a pošto ste i vi u dobroj energiji – moći ćete svoju pažnju da fokusirate na više strana, obaveza, zadataka, projekata. Možda će sam početak nedelje biti malo napet i obojen nervozom, ali ostatak perioda je povoljan po vas. Šta više – mogu se ukazati i neke finansijske povoljnosti ili ćete uspeti da naplatite zaostalo potraživanje, dug. Ukoliko očekujete bitne papire ili hoćete da završite administrativna pitanja – dobar je period za to.

Zdravlje

Pojačana nervoza, nesanica.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Hrana

Obratite pažnju na kvalitet namirnica koje koristite, ne pretovarujte stomak i umereno koristite začine. Više će vam prijati žitarice, povrće, biljna hrana – mesne prerađevine mogu doneti problem sa varenjem.

Ljubav

Više osoba pokušava da privuče vašu pažnju u ovom periodu, svi su se nešto uzvrteli oko vas – ima tu i poziva za izlazak i “slučajnih” susreta, ima interesantne komunikacije. Trenutno uživate u dešavanjima, a da li ćete i kome pokloniti svoje srce – to je već pitanje. Da ima šansi za ljubavne početke – ima i te kako i interesantno je da bi to velikim delom bile kvalitetne priče koje mogu potrajati. Zauzeti Lavovi – komunikacija, a samim tim i odnos sa voljenom osobom je sada dobar. Moći ćete da razgovarate i o pitanjima i temama koje su potencijalno donosile nervozu u odnosu u proteklom periodu.

Posao

Povoljan poslovni period je pred vama. Imate velike mogućnosti da obnovite, ali i proširite poslovne veze, kontakte – kao i da se na pravi način dogovorite sa onima koji su vam poslovno bitni. Period je povoljan i za kraća putovanja, obuke i seminare. Sa nešto negativnije strane – malo je verovatno da ćete u ovoj nedelji imati šansu za predah – radni dani će biti ispunjeni od početka do kraja. Još uvek niste zadovoljni stanjem svojih finansija, dok sa druge strane – uopšte ne vodite računa o troškovima koji se gomilaju.

Zdravlje

Moguće su prehlade i smanjen imunitet. Stariji – reumatske tegobe.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Hrana

Ili vam je apetit oslabio ili vam ne prija hrana koju inače volite i rado konzumirate. U svakom slučaju, povremeno možete imati probleme sa varenjem. Uzimajte hranu u manjim količinama, a češće.

Ljubav

Generalno gledano – odnos sa voljenom osobom će biti korektan. Uspevaćete da se uklopite, dogovorite, isplanirate. Da ćete moći da budete potpuno opušteni i mirni, pa to je već nešto teže - potencijalni nemir vam mogu donositi povremeni talasi sumnje, možda čak i ljubomore – ali izabraćete da ovakvim mislima ne kvarite trenutni sklad. Slobodne Device – ukoliko postoji osoba koja vas interesuje, neka njena ponašanja vas zbunjuju ili pak niste sigurni da je iskrena prema vama. Zato birate da trenutno ne žurite i pustite da vam vreme da odgovore koji su vam potrebni – da li je to to… ili nije.

Posao

Poslovno ćete funkcionisati više nego dobro. Kao da ste našli pravu meru, pravu ravnotežu u svemu – i kada su dogovori u pitanju i kada je vaša posvećenost obavezama po sredi. Moguće je čak da je ovaj period pokrenuo talas novih poslovnih predloga i sugestija, a vi razmišljate šta od toga prihvatiti a šta ne. Ne žurite sa odlukama, vrlo pažljivo i promišljeno razmislite šta bi bilo najbolje i najisplativije po vas. Ne zalećite se ukoliko vam je bilo šta čudno, nedefinisano ili u neskladu sa zakonom i pravnim normama.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Povremeno problemi sa stomačnim delom ili blaže prehlade.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA