5 najljubaznijih znakova Zodijaka: Oni će dati sve od sebe da vam ulepšaju život

Ukoliko imate loš dan, zakucajte na vrata nekog od ovih horoskopskih znakova

  • 5
Horoskop jesen Foto: Shutterstock

Neki ljudi su posebno nežni i saosećajni, dok drugi znaju da budu previše kruti i distancirani, što nema veze samo sa karakterom, već i sa znakom Zodijaka u kom su rođeni.

Naime, astrolozi smatraju da su zbog položaja planeta osobe rođene u pojedinim horoskopskim znacima posebno ljubazne i ne ustručavaju se da pokažu naklonost i privrženost.

Među naljubaznije znake Zodijaka spadaju osobe rođene u znaku Raka, Riba, Vage, Device i Bika.

1. Rak

Osobe rođene u ovom vodenom znaku ne ustručavaju se da pokažu ljudima koliko ih vole.

Raka ćete lako detektovati u velikom društvu - to je osoba koja se izdvojila sa onom koja je najtužnija, grli je i teši dok skriva sopstvene suze. Niko vas neće dočekati širokim i toplim osmehom na vratima svog doma kao što to Rak zna da uradi; ponudiće se da vam reši svaki problem.

Takođe, Rakovi su intuitivni i lako će naslutiti kad su vam potrebni pažnja i razgovor “u četiri oka”.

Ukoliko imate prijatelje rođene u ovom znaku, blago vama!

2. Ribe

Dok im je u ljubavnim relacijama teško da pokažu šta osećaju i čekaju da “druga strana” prva “otvori karte”, dotle su Ribe u prijateljskim, poslovnim i porodičnim odnosima osobe koje će vas uvek obasipati pažnjom. Kako često posmatraju život kroz “ružičaste naočare”, tako će vam dati “vetar u leđa” i onda kad su vam realno sve “lađe potonule” i nema baš previše nade da će se makar jedna od njih spasiti.

Osobe rođene u ovom vodenom znaku vole da obraduju ljude materijalnim stvarima i pre će nekom drugom kupiti poklon nego što će počastiti sebe. One to rade čista srca, u želji da vas “podignu iz pepela” i pokažu da život uvek treba posmatrati sa lepše strane.

3. Vaga

Za osobe rođene u ovom vazdušnom znaku dan bez ljubavi nije dan. One su ljupke, drage, nasmejane i ljubazne prema svima, jer se i same hrane pozitivnim osećanjima, pa daju okolini ono što je i njima samima potrebno.

Horoskop, Vaga Foto: Shutterstock

Vage su, takođe, veoma romantične, pa ako vam je potreban ljubavni savet u osvajanju, zakucajte na njihova vrata; Vage će vam predložiti osvajačku strategiju na kojoj bi im pozavideli i najbolji scenaristi i reditelji.

4. Devica

Uprkos tome što ih mnogi doživljavaju kao proračunate i distancirane, osobe rođene u znaku Device su i te kako ljubazne i pune topline. Možda neće uvek biti fizički prisutne, ali će vam “na daljinu” dati savete i podršku koji će vas “podići iz pepela”.

Ukoliko znaju da se zbog nečega osećate loše, Device će vam slati poruke ohrabrenja, a neretko i savete kako da što bezbolnije izađete iz nelagodne situacije.

5. Bik

Prema sebi su često kruti i strogi, ali prema drugima, a posebno prema osobama koje doživljavaju kao prijatelje, Bikovi su ljubazni i topli. Iskreno će se obradovati svaki put kad vas vide, zagrliće vas iz sve snage i potruditi se da vam poklone makar sitnicu kao znak da su mislili na vas dok ste bili razdvojeni.

Ukoliko ste u dilemi kako da se postavite u romantičnim odnosima, Bik će vam dati najbolji i najoriginalniji savet - tako da vas u isto vreme i ohrabri i sačuva od potencijalnih razočaranja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA