DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR: Ovnovi prolongiraju planove, Škorpije rešavaju dilemu

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop jesen Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Saradnici ne pokazuju zanimanje za vaše predloge ili ponude. Bićete zbunjeni postupcima onih sa kojima dolazite u kontakt. Neki planovi sa voljenom osobom će morati da budu prolongirani, pošto druga strana ima neodložne prioritete.

BIK

Odličan momenat da pokrenete važna pitanja. Dobro razmislite o predlogu koji dobijate. Dan kada lako rešavate finansijsku problematiku. Moguće je da vas dve osobe zanimaju. Pokušaćete da posvetite dovoljno vremena i pažnje i jednoj i drugoj.

BLIZANCI

Poslovni partner je spreman na ustupke da bi se došlo do zadovoljavajućeg dogovora. Vi ste trenutno ona strana koja okleva. Voljena osoba vam poklanja punu pažnju i želi da dogovorom zajednički prevaziđete jednu napetu situaciju.

horoskop Foto: Pixabay

RAK

Neke stvari i situacije vam postaju jasne. Ostvarujete odličan kontakt sa važnim saradnicima. Sa kolegama razumevanje i slaganje. Sigurni ste u snagu osećanja između vas i voljene osobe. Nemojte ipak preterivati u svojim zahtevima.

LAV

Niste sigurni koliko možete da verujete informacijama koje dolaze do vas, pa ćete se truditi da pametno odmerite svoje postupke. Dobro ste raspoloženi, razmišljate da ponovo pokrenete priču sa jednom osobom i date joj drugu šansu.

DEVICA

Bićete više nego zadovoljni rezultatima. Nemate razloga da sebi zamerate na nekim detaljima koje ste propustili ili na sitnim pogreškama. Samo – ispravite na vreme. Razmišljate kako da se postavite u jednoj situaciji sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA