DNEVNI HOROSKOP ZA 25. OKTOBAR: Bikovi imaju probleme sa nadređenima, Vage su zabrinute zbog finansija

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop jesen

Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Pomračenje Sunca i mlad mesec je u vašem polju krize, promena. Neke prilike kojima ste se radovali ili ste ih očekivali mogu vam izmaći iz ruku u poslednjem momentu. U emotivnom segmentu postoji opasnost da narušite odnos sa voljenom osobom.

BIK

Mlad mesec i pomračenje su u vašem polju emotivnih i poslovnih partnerstava. Današnji dan doneće probleme sa nadređenima, ali i teško ostvarivanje planova. U emotivnom segmentu postoji opasnost od većeg razmimoilaženja sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Mlad mesec pada u vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice. Prilično naporan dan je pred vama, potrebno je da budete posvećeni i koncentrisani. Možete se razočarati jer shvatate da osoba koja vam se dopada ne reaguje na vaše pokušaje.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena

Foto:Pixabay

RAK

Današnji mlad mesec pada u vaše polje ljubavi, kreativnosti, zabave, talenata. Nešto lošije raspoloženje jer shvatate da nećete moći da ostvarite ono što ste planirali. U emotivnom segmentu sa voljenom osobom napetiji momenti. Mogućnosti za rasprave.

LAV

Mlad mesec pada u vaše polje doma i porodice, stabilnosti. Tokom dana potrebno je posvetiti se ličnim prioritetima i obavezama. Moguće je da ćete biti potrebni nekom od članova porodice. Emotivno - stoji veliko nezadovoljstvo trenutnom situacijom.

DEVICA

U polju komunikacije, dogovora, kratkih putovanja pada današnji mlad mesec. Bitno je da, što se posla tiče, napravite pravu komunikaciju sa saradnicima, mada je moguće da će to funkcionisati uz komplikacije. Nerazumevanje sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA