DNEVNI HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR: Device su u dobrom raspoloženju, Vodolije očekuje dobar poslovni kontakt

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Jesen horoskop Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Dan kada sve završavate u poslednjem trenutku. Dosta uzbuđenja i napetosti, ali ćete biti zadovoljni. Potrebno vam je da se relaksirate, a to ćete najbolje uraditi u kontaktu sa osobom koja vas jako interesuje. Flertovanje, dobra komunikacija.

BIK

Osobe kojima ste okruženi od vas očekuju pomoć. Moći ćete da pronađete pravi savet ili podršku za njih, jer praktično i racionalno sagledavate sve situacije. Intenzivno ćete razmišljati o jednoj osobi, stoji mogućnost pokretanja jačeg kontakta.

BLIZANCI

Još jedan dan kada ne uspevate da ostvarite ono što ste planirali i kada vam se čini da uopšte ne funkcionišete na način koji je potreban. Voljena osoba vas vrlo nervira svojim ponašanjima, ali olako prelazi preko svih vaših primedbi.

Horoskop jesen Foto: Shutterstock

RAK

Postupci osoba iz vašeg poslovnog okruženja vam smetaju i teško ćete uspevati da prikrijete nezadovoljstvo i ono što osećate. Ipak, trudićete se da bitne relacije ne pokvarite. Prema voljenoj osobi ipak nastupate sa nežnošću i pažnjom.

LAV

Poučeni lošim dešavanjima iz prethodnih dana, danas ćete drugačije reagovati u kontaktu sa bitnim poslovnim partnerom. Dobar momenat da oduševite sagovornika. Odličan dan za emotivne kontakte, bilo da ste zauzeti ili slobodni.

DEVICA

Jedna poslovna problematika vam teško pada, ali ste svesni da ovom pitanju morate što pre da se posvetite. Potražite pomoć od onih sa kojima radite. U dobrom ste raspoloženju i lako ostvarujete kontakte sa suprotnim polom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA