Tenzije, troškovi, svađe i nove ljubavi: Po čemu će znaci Zodijaka pamtiti novembar 2022.

- Posle lunarne eklipse 8. novembra, Sunce će 23. novembra preći u znak Strelca, pa krajem meseca mogima predstoje pozitivne promene koje su dugo čekali - najavljuje za Telegraf.rs astrolog Aleksandra Bjeljac

  • 0
horoskop, astro Foto: Pixabay

U novembru ćemo imati dva bitna događaja - pun Mesec u Biku 8. novembra i mlad Mesec u Strelcu krajem novembra. Pun Mesec neće praviti dobre aspekte, pa se savetuje mali oprez svim fiksnim znacima - Bikovima, Lavovima, Škorpijama i  Vodolijama.

Očekuju nas stelijum planeta u Škorpiji i na kraju meseca mlad Mesec u Strelcu, a to znači da ćemo osetiti olakšanje, piše za Telegraf.rs astrolog Aleksandra Bjeljac.

Sunce će 23. novembra preći u znak Strelca, pa mogima predstoje promene.

Ovan

Posao: Budite oprezni kada su finansije u pitanju, u prvoj polovini meseca možete očekivati nezadovoljstvo. Ne ulazite u dugove i obratite pažnju na povećanu potrošnju novca. Nije vreme za promene! Druga polovina meseca donosi stabilizaciju i olakšanje, pa se vraćate u normalne tokove života.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi mogućnosti za ulazak u neke avanture. Ako ste zauzeti, obratite pažnju na pojačane strasti. Druga polovina meseca donosi mogućnost vraćanja nekih osoba vezanih za vašu prošlost. Mogućnost planiranja nekog zajedničkog putovanja.

Zdravlje: Prolazni problemi sa snom, kao i problemi sa bubrezima i jetrom. Obratite pažnju na ishranu.

Bik

Posao: Svi koji se bave javnim poslom ili partnerskim poslovima mogu naići na problem. Nije vreme za započinjanje novog posla ni za ulaganja. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju, ali i povećane troškove. Možete očekivati rešavanje problema, ako ih imate, u drugoj polovini meseca.

Ljubav: Prva polovina meseca vam može doneti neke lepe kontakte, ali nije vreme za započinjanje novih veza. U drugoj polovini meseca situacija se popravlja. Može se pojaviti neko ko ne živi blizu vas. Zauzeti, izbegavajte konflikte i sukobe izazvane vašom napetošću. Druga polovina meseca stabilnija.

Zdravlje: Može se javiti osećaj pojačane nervoze.

Blizanci

Posao: Izbegavajte rasprave i konflikte kada je vaš posao u pitanju. Ne dozvolite da uđete u takve sutuacije i budete nezadovoljni osobama od autoriteta. Nije vreme za novi posao. Možete naići na lažna obećanja. Samo ostanite smireni i strpljivi tokom ovog meseca. Druga polovina meseca donosi bolju situaciju.

Ljubav: U prvoj polovini meseca možete osetiti uznemirenost i biti povređeni ili ćete imati prevelika očekivanja od osobe koja vam privlači pažnju. Zauzeti, izbegavajte rasprave i sukobe sa voljenom osobom. Druga polovina meseca donosi bolje aspekte, pa mnogi parovi mogu imati neke zajedničke planove.

Zdravlje: Osećaćete blagu uznemirenost, pad energije i prolazne glavobolje. U drugoj polovini meseca mnogo povoljnija situacija.

Rak

Posao: Nije pogodno za započinjanje novih angažmana u prvoj polovini meseca. Obratite pažnju na finansije. Druga polovina meseca donosi mogućnost novog posla ili promene nabolje kada je ovo polje u pitanju.

Ljubav: Sve veze ili vaša očekivanja mogu biti izneverena. Neke okolnosti vam neće prijati. Zauzeti, prolazno nezadovoljstvo ili male nesuglasice sa voljenom osobom. Gledajte da ne reagujte u trenutku i time poremetite harmoniju u vašem odnosu. Druga polovina meseca menja situaciju i donosi zadovoljstvo i mogućnost ulaska u vezu.

Zdravlje: Dosta problema sa snom.Budite aktivniji. Blagi oprez od infekcija.

Lav

Posao: Svi koji se bave javnim poslom mogu očekivati manje nezadovoljstvo. Možete biti manjih problema i nesuglasica sa saradnicima. Neki mogu očekivati promene u drugoj polovini meseca kada je ovo polje u pitanju. Sitacija se polako stabilizuje.

Ljubav: Sam početak meseca nije najbolji za započinjanje novih odnosa. Možda će neki osetiti da su iznevereni i da je neko drugačiji nego što vam se učinilo. Druga polovina meseca donosi mogućnost ulaska u vezu, lepa dešavanja na ovom polju i vi ćete nekako zablistati. Zauzeti, izbegavajte rasprave sa partnerom i budite strpljivi u komunikaciji. Druga polovina meseca vam donosi zadovoljstvo u vašem odnosu, kao i dosta strasti i mogućnost proširenja porodice.

Zdravlje: Mogućnost pojačane nervoze. Radite na imunitetu i pazite se problema sa zglobovima.

Devica

Posao: U prvoj polovini meseca možete očekivati manje nezadovoljstvo i mogućnost da budete skloni raspravama i nesuglasicama sa kolegama. Izbegavajte potpisivanje ugovora. Nije vreme za promene na poslu. Druga polovina meseca donosi malo bolju situaciju i možete planirati nešto bitno, što se kasnije može realizovati.

Ljubav: Nekako vas ovo polje neće preterano zanimati na početku meseca. Mogućnost malo lošije komunikacije sa vama bliskim osobama. Zauzeti, takođe više ste usmereni ka polju posla. Više strpljenja sa voljenom osobom.

Zdravlje: Priuštite sebi malo relaksacije. Blagi oprez od lakših povreda.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA