Tri horoskopska znaka koja će imati najviše sreće u ljubavi ove nedelje: Magija počinje

Zaljubljeni parovi u ovim znakovima Zodijaka će konačno prevazići sve razlike

  • 1
Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

Gotovo je nemoguće da ove nedelje ne budete zaljubljeni ukoliko ste jedan od ova tri horoskopska znaka.

Bikovi, Device i Škorpije uživaće u astrološkom tranzitu koji znači prilično zadovoljstvo na polju ljubavi, ali i posla, prenosi "YourTango".

Zaljubljeni parovi u ovim znakovima Zodijaka će konačno prevazići sve razlike, naučiće lekcije koje će uticati na njihov ljubavni život, a sve lepote počinju već 1. novembra.

Bik

HOROSKOP 2022 BIK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Kada bi vas neko pitao da li je vaša veza stabilna, rekli biste mu da jeste, pa čak i da nije tako. To je mesto gde se vi sada nalazite. Vi se osećate odlično ma šta da se dešava u vašem životu.

Srećom, imate kraj sebe emotivnog partnera koji nikuda ne ide, a zbog toga ste još srećniji. Ova nedelja je period kada ćete spoznati koliko ste zaista srećni na polju ljubavi, pa uživajte u svoj ovoj lepoti.

Devica

HOROSKOP 2022 DEVICA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Novembar čini čuda za vas kada su u pitanju nada i obećanja. Prvi je dan ovog meseca, a vi već osećate da je nešto kliknulo između vas i vašeg partnera.

Sve nedoumice i neslaganja nestaju iako nikada niste ni razgovarali o tome. Danas osećate da je prvi dan posle dugo vremena u kojem nema razloga za brigu i konačno osećate mir i olakšanje.

Partner od vas ne zahteva ništa sem prisustva u njegovom životu, a vi ćete biti presrećni da jednostavno provodite vreme sa onim koga volite.

Škorpija

HOROSKOP 2022 ŠKORPIJA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Danas dolazi tišina, primetna je i neočekivana. Ovo je tišina između vas i osobe koju volite, pa iako reči ne postoje, oboje znate šta ta tišina znači. To znači „volim te“.

Ove nedelje imate sreće u ljubavi jer ste u mogućnosti da sa voljenom osobom podelite nešto tako jednostavno, kao da je sama Venera slišla s neba da vam pruži to prelepo malo sklonište ljubavi.

Oktobar je za vas bio izluđujući, od danas ćete se konačno osećati mirno, dobro i bez opasnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obozavateljka

    1. novembar 2022 | 23:26

    Ah,ah,devica/skorpija sam! Trebalo bi da bude carobno u novembru?😀😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA