DNEVNI HOROSKOP ZA 8. NOVEMBAR: Lavovima sledi neočekivan pozitivan razgovor, Vodolije emotivno nezadovoljne

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop novembar Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Pun mesec u znaku Bika i polju zarada i vrednosti donosi period finansijskih otežanja i borbi za novčanu stabilnost. Danas očekujte napetosti i nesporazume u svim vrstama dogovora. Emotivni partner je napet, ne provocirajte drugu stranu.

BIK

Pun mesec je u vašem znaku i pred vama je period velikih promena u emotivnim i poslovnim partnerstvima. Danas povedite računa u komunikaciji sa onima koji su vam bilo poslovno, bilo emotivno važni. Ne shvatajte sve kao atak na sebe.

BLIZANCI

Pun mesec u znaku Bika dešava se u vašem polju izolacije, tajni, strahova i u narednom periodu pred sobom ćete imati dosta izazova u više životnih segmenata. Dan koji je pomalo mentalno naporan za vas. Neusaglašenost sa voljenom osobom.

Horoskop jesen Foto: Shutterstock

RAK

Pun mesec u znaku Bika je u vašem polju dobrih šansi, prijatelja, društvenih konekcija i veza i donosi vam period u kojem će mnogo ljudi oko vas pokazati svoje pravo lice. Neko danas može pokušati da obnovi komunikaciju sa vama, ali je teško da ćete pristati na to.

LAV

Pun mesec u znaku Bika dešava se u vašem polju karijere, pozicije, statusa i označava period izazova i u poslu, ali i u porodičnom sektoru. Danas neočekivano pozitivan razgovor sa nekim koga poštujete ili smatrate autoritetom.

DEVICA

Pun mesec u znaku Bika dešava se u polju koje se vezuje za putovanja, obrazovanje, inostranstvo i uvodi vas u period u kojem ćete svoje planove morati da korigujete. Danas dobijate vesti koje vam se u prvom trenutku baš i neće dopasti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA