DNEVNI HOROSKOP ZA 9. NOVEMBAR: Jarca čeka lep emotivni susret, Lav ima prevelika očekivanja

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop jesen Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Turobnost i loša osećanja biće prisutni samo u jutarnjim satima. Ostatak dana vam donosi dobro raspoloženje, kvalitetnu komunikaciju i mogućnosti dogovora. Više vremena posvetite emotivnom partneru, jer će u suprotnom biti problema.

BIK

Pred vama je dobar i kvalitetan dan, a i vi ste u finom raspoloženju, spremni za razgovor, dogovor. Izuzetno jaka mogućnost da se tokom ovog dana neka prošlost aktivira, bilo poslovna ili emotivna. Od vaše reakcije zavisiće dalji tok događaja.

BLIZANCI

Mutno raspoloženje tokom jutarnjih časova brzo će zameniti aktivnost i angažovanost. Danas lakše možete završiti mnoge situacije oko kojih se već neko vreme trudite. Blaga neusaglašenost u partnerskim odnosima, ali ništa što se ne može srediti.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Previše se opterećujete nekim situacijama i previše dozvoljavate drugima da vam „uđu u glavu“. Pokušajte da stvari gledate na pozitivniji način. Danas se može obnoviti kontakt sa osobom koja vam je nekada bila mila i bliska.

LAV

Vesti i informacije koje dobijate su pozitivne, a danas se mogu završiti i neka papirološka pitanja koja su vas opterećivala.Ukoliko danas dobijete ponudu, dobro je sagledajte sa svih strana. Ona jeste povoljna, ali čini mi se da očekujete previše.

DEVICA

Jeste da će dosta toga danas kod vas ići na brzinu, ali evidentno je da su dešavanja povoljna po vas i da stižete sve da obavite na vreme. Pa makar i u poslednjem trenutku. Partner vam može prebaciti da mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA