≫ 

3 znaka Zodijaka koja će se zaljubiti u toku ove zime

Ljubav kuca na njihova vrata

  • 6
Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

Dolazi zima i mnogi razmišljaju koliko bi bilo lepo da pronađu partnera s kojim će provesti novogodišnje praznike i uživati u ovom godišnjem dobu. Prema rečima astrologa, ovo godišnje doba doneće sreću određenim znacima Zodijaka.

Ukoliko pripadate nekom od ova tri horoskopska znaka, pred vama je period u kom će se ljubav napokon pojaviti pred vašim pragom.

1. Vaga

Vage u toku zime očekuju velike promene. Kako piše "Atma.hr", za vas je došlo vreme za lepa poznanstva i lepe emotivne trenutke. Vage će biti veoma raspoložene u toku zime, a komplimenata i pažnje će biti napretek.

Pojaviće se osoba koja će vam promeniti život nabolje i koja će vas ispuniti prelepim emocijama. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, možete očekivati i "korak više".

2. Vodolija

Vodolije očekuje sudbonosni ljubavni sastanak. Ovaj sastanak će vam doneti nešto prelepo i možete očekivati veoma lep period. Rešite se prošlosti kako biste mogli da izgradite lepu i srećnu vezu.

Očekuje vas mnogo lepih emocija, romantičnih sastanaka i novih iskustava. Stvorite srećnu i lepu vezu kakvu i zaslužujete.

3. Rak

Rakovi su dugo osećali unutrašnju prazninu i usamljenost. Iako su po prirodi optimistični, već su počeli da sumanjaju u to da li će se pojaviti osoba koja je za njih. Ipak, početak zime donosi sudbonosna poznanstva i romantične prilike.

Možda mislite da niste spremni za vezu, ali poslušajte svoje srce i prepustite se. Neki Rakovi će shvatiti da je njihova srodna duša u neposrednoj blizini. Dopustite sebi da se zaljubite, prepustite se maksimalno tom divnom osećaju.

Video: HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Saznajte šta čeka svaki znak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzon lenon

    11. novembar 2022 | 21:35

    Jos uvek sanjam, jos uvek sanjam. Jos uvek sanjam, staru ljubav, a onda trazim bilo koju.

  • glupan

    10. novembar 2022 | 23:12

    idi zaljubi se, ostavi me u ***** 🥵

  • You know its true, everything i do, i do it for you.

    11. novembar 2022 | 23:02

    Jednom cu pevati njoj. A mozda i ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA