NEDELJNI HOROSKOP: Ovnu se javlja osoba iz prošlosti, Jarac sumnja u iskrenost kolega

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Horoskop, neustrašivi, najhrabriji Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ova nedelja nam donosi lepe aspekte i konačno možemo malo da se opustimo. Na početku nedelje osećaćemo energiju Venere i i Plutona. Bićemo strastveniji, izražena ljubavna osećanja i intenzivniji emotivni odnosi mogu dominirati. Biće tu i Merkur u sekstilu sa Plutonom, koji nam može doneti naglašen intelekt i ozbiljnost u odlukama i komunikaciji. Istog dana će Sunce napraviti Trigon sa Neptunom i eto nama lepog raspoloženja i romantike.

Mašta nam može biti aktivnija. Venera je u lepom aspektu sa Jupiterom, pa svi koji su planirali bitne događaje na emotivnom i poslovnom planu, mogu iskoristiti ovaj aspekt i uživati u njemu. Lepa nedelja za mnoge, ali i pored svega lepog gorenavedenog budite oprezni i mudri, jer neke stvari mogu da se preokrenu u suprotnom smeru - u ovom periodu Mars pravi loš aspekt sa Neptunom.

Ovan

Posao: Vreme je da se opustite i radite bez tenzije. Svi koji sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati benefite i uspeh kada su posao i zarada u pitanju. Bićete zadovoljni.

Ljubav: Bez većih promena. Postoji mogućnost da vam se neko javi iz prošlosti ili neko ko ne živi blizu vas. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Planiranje nekog lepog puta i razmišljanja o budućnosti.

Zdravlje: Dobro se osećate. Moguće su prolazna nervoza i napetost.

Bik

Posao: Konačno i vi možete očekivati zadovoljstvo i stabilizaciju. Svi koji se bave kreativnim poslom mogu očekivati prosperitet. Bićete zadovoljni svojim finansijama.

Ljubav: Mogućnost lepog poznanstva i razmišljanja o ulasku u vezu. Zauzetima stoje lepi trenuci sa voljenom osobom, planiranje zajedničkog života ili proširenje porodice. Na samom kraju nedelje izbegavajte nesuglasice i rasprave.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. Mogućnost prolaznih problema sa digestivnim traktom.

Blizanci

Posao: Zadovoljni ste svojim radom i finansijama. Mogućnost razmišljanja o dodatnom poslu i novim pregovorima, kao i dobrih vesti u vezi sa ovim poljem.

Ljubav: Lepa nedelja je pred vama. Mogućnost poznanstva sa bitnom osobom koja će vam promeniti život. Zauzeti, dobri odnosi sa partnerom. Mogućnost planiranje nekog puta i proširenje porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate. Aktivni ste. Blagi oprez kada je imunitet u pitanju.

foto Pixabay foto Pixabay

Rak

Posao: Čeka vas odlična nedelja na poslovnom planu. Bićete aktivni i zadovoljni svojim radom i finansijama. Mogućnost započinjanja novog posla ili prosperiteta.

Ljubav: Slobodni, ovo je lepa nedelja za poznanstva. Postoji šansa da vam privuče pažnju neko na radnom mestu. Zauzeti, lepa nedelja i dobra komunikacija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogućnost prolaznih problema sa bubrezima i alergijama.

Lav

Posao: Prva polovina nedelje može doneti prolazno nezadovoljstvo, ali krajem nedelje situacija se popravlja. Bićete zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav: Ova nedelja vam može doneti zadovoljstvo, dosta emotivnih odnosa sa zanimljivim osobama i mogućnost da jedno poznanstvo preraste u lepu stabilnu vezu. Zauzeti, uživaćete u zajedničkom aktivnostima sa voljenom osobom, a nije isključeno ni planiranje zajedničkog života ili preseljenja.

Zdravlje: Stabilno. Obratite pažnju na vensku cirkulaciju.

Devica

Posao: Aktivni ste i zadovoljni. Priželjkujete inovacije i promene kada je ovo polje u pitanju. Svi koji se bave privatnim poslom ili imaju bilo kakve veze sa inostranstvom mogu očekivati lepe vesti. Nije pogodna nedelja za pokretanje posla.

Ljubav: Bez većih promena na ovom polju. Nije vreme za započinjanje novih veza. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Uživaćete, a ako je bilo problema situacija se sada stabilizuje.

Zdravlje: Blagi oprez kada je koštani sistem u pitanju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA