≫ 

Ovu nedelju će obeležiti brojni astrološki aspekti: U subotu budite posebno oprezni

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Fantazija Foto: Pixabay

Naredna sedmica pred nama je takođe dinamična kao i prethodna. Očekujte mnoštvo promnena, a ponovo su prozvani Bikovi, Blizanci, Device i Vage u znaku ili podznaku.

Prvi dan nedelje, ponedeljak, započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Raka, što i dalje naglašava temu doma, porodice, nekretnina ili privatnog biznisa. Lepi aspekti prema Veneri i Jupiteru donose lepu atmosferu i prijatne događaje. Možete očekivati poziv za porodična okupljanja i slavlja, ali i sami možete organizovati nešto u svojoj kući. Idealan je dan za razvoj bliskosti kroz zajedničke trenutke, rad na potomstvu, te je dobro za objavu veridbe.

Ovog dana treba izbegavati pretencioznu komunikaciju i pokušavati da prebacujete odgovornost i definišete krivca. Jutro može započeti nesporazumima i komplikacijama u saobraćaju. Od četrnaest časova Mesec ulazi u znak Lava i menja atmosferu.

U utorak nas očekuje čak tri planetarna aspekta. Prvi je Merkur u sekstilu sa Plutonom, koji će doneti pronicljivost, intuitivnu inteligenciju i potrebu da čitate između redova. Probudiće se detektivski duh u vama i nećete se zadovoljiti površnim odgovorima. Insistiraćete na činjenicama ili će neke informacije same doći do vas. Jako je važno da dobro isplanirate aktivnosti ovog dana i da budete precizni i tačni. Drugi aspekt je Sunce u trigonu sa Neptunom, što je aspekt čarobnjaka i čarolije, kao i svega onoga u šta duboko verujemo, sada se mogu ostvariti ili pokrenuti naši snovi. Ovaj aspekt donosi daleka putovanja, razvoj kreativnosti i mašte, ali je psiha ipak osetljiva i može biti podložna bežanju od stvarnosti.

Osetljiv je imunitet i skloniji smo virusima i prehladama. Treći aspekt je trigon između Venere i Jupitera koji donosi poklone, zaljubljivanje, početak veze, koja može biti i afera, ali i veza na distancu. Očekujte ekspanziju i obilje. Mogući su pokloni i dobici i kroz posao i kroz odnose sa ljudima. Ovaj dan je idealan da prihvatite prilike koje se nude, da uspostavite saradnju, pokrenete priliv novca, uspostavite emotivni kontakt ili odnos. Svakako dolazi do izvesnog preokreta u odnosima jer je Venera na poslednjem stepenu.

Planete, sunčev sistem, zodijak, astrologija, horoskop Foto:Shutterstock

Od srede Venera ulazi u znak Strelca na nekoliko nedelje, što će vratiti optimizam, viziju i ekspanziju u vaše poslove, finansijsku situaciju i odnose. Više ćete razmišljati o putovanjima, sportskim aktivnostima, učenju stranog jezika, pohađanje kurseva ili školovanju.

Kako je i Merkur u lepom aspektu sa Jupiterom, ovo je zaista idealan dan da donesete odluke, potpišete ugovore, krenete edukacije, započnete pisanje knjige ili plasirate neki svoj proizvod na tržište. Posebno su stranci i inostranstvo prijemčivi za ono što nudite. Moguće su promene zakona u vezi sa putovanjima, kretanjima ali i u vezi sa školovanjem. Budite aktivni ovog dana i ne dozvolite da vam brige ili crne misli pokvare planove za napredak. Iako će se pojavljivati prepreke i poteškoće u vidu nepovoljnih informacija ili zastoja, vrlo je važno da ne odustanete i ostanete vedri i pozitivni.

U četvrtak planeta Merkur ulazi u znak Strelca na nekoliko nedelja. Jutro može doneti dosta zavrzlama i nesporazuma kroz komunikaciju i saobraćaj. Bićete u veoma kritičkom raspoloženju i svaka sitnica vas može izbacivati iz takta. Težite perfekcionizmu i radu i to vas ometa da se opustite i uživate. Kao da pozivi za zabavu dolaze sa svih strana, a vi imate nikad više posla nego ovog dana. Ako i prihvatite neku ponudu za opuštanje, mozak će vam stalno raditi i biće opterećen onim što vas čeka da završite.

Zato je bolje ovog dana posvetiti se zdravlju, ishrani i poslovnim obavezama. Odlično je da pobacate sve što vam je višak iz svog radnog okruženja. Pozabavite se zaostalom papirologijom.

Petak nastavljate istim ritmom. Umesto da usporavate tempo, on se sve više ubrzava kao da nije kraj radne nedelje. Ovaj dan posvetite svom zdravlju, kontrolama, poslovnim obavezama i zadacima. Lako može eskalirati bes od nakupljenog stresa usled previše mentalne opterećenosti, posebno u večernjim časovima. Ako primetite nagomilanu negativnu energiju, bolje je iskanališite kroz fizičke aktivnosti ili se povucite i osamite. Ovog dana možete očekivati radikalne novine kroz promene strukture i vladajućih pozicija. Dolazi do transformacije svesti, što će uticati da se odlučite na promenu u nekom pravcu. Razmišljate o svojim finansijama i kreditima.

Horoskop zodijak Foto: Profimedia

U subotu nas čeka dosta dinamike i događaja koji će se menjati i pojavljivati velikom brzinom. Prvi deo dana još uvek ste u radnom modusu željni akcije i promena. Stomak i creva su osetljiva regija. Najbolje je početi neku dijetu ili režim ishrane. Od podneva Mesec ulazi u znak Vage, što će doneti temu braka i odnosa. Organizujte susret udvoje. Moguća su lepa poznanstva koja kasnije mogu prerasti u emotivnu vezu. Prihvatite pozive za druženja i zabavu, kao i edukaciju.

Takođe, imamo i jedan veoma izazovan aspekt ovog dana, a to je Mars u kvadratu sa Neptunom koji donosi različite vrste obmana, spletki, zakulisnih radnji, trovanja, davljenja, prevara. Čuvajte se i sklonite dalje od opasnih situacija i ljudi. Ne učestvujte u spletkama i ogovaranjima kao ni planiranjem rizičnih poslova. Lako može eskalirati u nezgode i nesporazume.

Nedelju završavamo u potrazi za harmonijom i balansom, posebno u našim emotivnim odnosima, što može predstavljati izazov jer je prisutno naglašavanje ličnosti i egoističnih potreba. Ako jedna strana ne pristane na kompromis, doći će do sukoba dva ega, posebno sa važnim muškarcima u vašem životu. Strpljenje je ovog dana ključ balansa. Treba da se postavite tako i da mislite na dugoročne rezultate, a ne na ono što želite trenutno da postignete.

Zadovoljstvo se postiže vremenom i taktikom, kao i diplomatijom. Budite ljubazni i smireni.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA