3 znaka Zodijaka koja će se zaljubiti ove nedelje: Poseban tranzit donosi sreću

Otvorite četvoro očiju - osoba koja bi mogla da postane vaš emotivni partner možda je već stigla u vaš život

  • 0
srce, hvala,ljubav, zahvalnost Foto: Pixabay

Venera, planeta ljubavi u trigonu sa Jupiterom koji simboliše obilje najavljuje optimistična dešavanja za sve znakove Zodijaka, a predstavnici tri horoskopska znaka osetiće posebnu sreću zbog dešavanja na ljubavnom planu.

Kako prenosi "Yourtango", ljubav je ovde i sada, pa imamo priliku ili da je zgrabimo ili da gledamo kako odlazi.

Iako je tranzit najaktivniji 15. novembra, njegova energija biće prisutna do kraja ove sedmice.

Tri znaka Zodijaka tokom trigona Venere i Jupitera shvatiće da je osoba koju pronađu tokom ovog tranzita savršena za njih baš takva kakva jeste.

Bik

Svesni ste ko je vaša prava ljubav, ali su vas vreme i iskustvo sprečavali da to sebi priznate. Niste u stanju da se nosite sa ranjivošću, pa se i dalje plašite odbacivanja.

Vaša prava ljubav je osoba u koju ste baš u ovom trenutku zaljubljeni. Sve što bi trebalo da uradite jeste da se približite osobi koja vam se dopada i to joj stavite do znanja - nećete biti razočarani.

Lav

Tražite nekoga ko će vas dovesti u balans, a u vašem životu već sada postoji neko ko to radi, samo što vi to još niste shvatili. Da li je moguće da je osoba sa kojom provodite mnogo vremena vaša prava ljubav?

Da, Lavovi, to je ta osoba. Učinite sebi uslugu i nemojte previše analizirati. Ako tražite znakove koji će vam dokazati da je osoba sa kojom provodite najviše vremena ona prava za vas, moramo da vas razočaramo - ti znakovi će izostati na način na koji vi očekujete da ih vidite. Vaša prava ljubav vam je pred nosom.

Horoskop, Lav Foto: Shutterstock

Strelac

Kad je reč o ljubavi, vi vrlo često od drveta ne vidite šumu. Odavno znate ko je ljubav vašeg života, ali se prema toj osobi ne postavljate na pravi način. Osoba sa kojom ćete biti u vezi u ovom trenutku verovatno nije vaša “druga polovina”, ali će to vrlo brzo postati.

Vi već znate da joj možete verovati, a tokom trigona Venere i Jupitera trebalo bi da odlučite da li ćete sa njom ostati u prijateljskim relacijama ili ćete napraviti korak ka romansi.

Video: Ako osvojite srce nekog od ovih šest horoskopskih znakova - voleće vas zauvek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA