DNEVNI HOROSKOP ZA 21. NOVEMBAR: Lavovi privlače udvarače, kod Riba na poslu nervoza

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Tokom ovog dana može dolaziti do poneke problematične ili napete situacije, ali vaša odlučnost i rešenost da isterate ono za šta znate da ste u pravu je više nego očita. Partner i vi se razumete i osećate raspoloženja jedno prema drugom.

BIK

Potrebno je da se pokrenete, a vi niste baš raspoloženi za posao – prepuštate inicijativu i akciju drugima. Kontrolišite situaciju, da ne bi ona kontrolisala vas. Niste sigurni da li vam prijaju ili ne promene koje su nastupile u partnerskim odnosima.

BLIZANCI

Neka od današnjih poslovnih iznenađenja će vam prijati, ali neka vam mogu doneti čak i pojačan nivo stresa. Kolegijalni odnosi idu dosta korektno, obzirom na to da postoji velika žurba. Sa osobom koju volite – sitniji nesporazumi.

Horoskop novembar Foto: Shutterstock

RAK

Možda su vam misli na nekoj drugoj strani, ali kada su obaveze u pitanju – i te kako ste odgovorni tokom ovog dana. Umećete da na pravi način pristupite ljudima koji su vam bitni, bilo da je u pitanju poslovno ili emotivno partnerstvo.

LAV

Vi ćete biti u dobrom raspoloženju i pored obaveza koje su vam, hteli to ili ne – nametnute danas. Privatni i porodični segment zahtevaju da im se više posvetite. Lepo i lako flertujete sa suprotnim polom i privlačite pažnju udvarača.

DEVICA

Sve ono što ste tokom prethodne nedelje odradili, sada počinje da daje rezultate. Iako ste i dalje napeti, zadovoljni ste što sve ide u pravcu koji ste očekivali. Sa emotivnim partnerom dolazi do bitnog razgovora koji može promeniti mnogo toga.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA