DNEVNI HOROSKOP ZA 22. NOVEMBAR: Ovnovi nervozni, Device će uživati u lepom danu sa partnerom

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Saturn, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas ste nervozni – ili imate nedoumice koje ne znate kako da rešite ili pak postoji neki raskorak u vremenu i niste sigurni da li možete svoje obaveze obaviti u roku. Voljena osoba vam šalje pomešane signale i niste sigurni kako da odreagujete.

BIK

Iako postoje zbunjujuće situacije koje ćete prionuti da rešite, generalno gledano – energija ovog dana vam prija. Osećate se sigurno i tako i nastupate prema saradnicima. Emotivni partner ili simpatija vas iznenađuju pozitivno svojim postupcima.

BLIZANCI

Dobijate kontradiktorne ili zakasnele informacije o situacijama koje su vam bitne, ali i pored toga uspevate da „na mišiće“ rešite ono što je pred vama. Danas komunikacija sa osobom koju volite pomalo zapinje. Ne odustajte na preprekama.

horoskop, astro, zvezde Foto:Pixabay

RAK

Čeka vas žurba i raštrkanost kada su obaveze u pitanju, naročito u prvom delu dana. Jako ste angažovani i posvećeni onome što radite i uspevate da sve privedete kraju na vreme. Voljena osoba vam pokazuje više pažnje nego inače.

LAV

Ne shvatajte olako neke situacije i više im se posvetite da ne biste propustili šansu za zaradu koja se danas otvara. Neko vam pomaže da na lakši način rešite problem koji imate. Privlačnost prema nekome postoji, ali još uvek nema konkretnih akcija.

DEVICA

Teškoća u dogovorima sa poslovnim partnerima. Namere i vas i druge strane su dobre, ali postoji nerazumevanje i saplitanje na sitnicama. Dan pogoduje za lepa dešavanja sa partnerom u malo intimnijoj atmosferi. Neće vam prijati gužva.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA