DNEVNI HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR: Bik preokreće situaciju u svoju korist, Lav na meti kritika

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Smetaju vam tuđe greške i propusti, ali se trudite da obuzdate svoju kritičnost i potrebu da „držite slovo“ svima oko sebe. Želite da se uskladite sa saradnicima, ali je to zahtevan zadatak. Nežnost, romantika i strast obeležiće susret sa partnerom.

BIK

Danas neke situacije možete preokrenuti u svoju korist. Trudite se da razumete motive i ponašanja onih koji su oko vas i da ostvarite dobar kontakt sa njima. Sa voljenom osobom imate komunikaciju koja vam odgovara – lako se dogovarate i razumete.

BLIZANCI

Potrudite se da budete fokusirani na sve u vezi sa poslom jer vam se mogu provući greške koje će u narednim danima izaći na videlo. Proverite sebe u svemu što radite. Voljena osoba se trudi oko vas i njeno ponašanje vam jako prija.

Jesen horoskop

Foto: Shutterstock

RAK

Smeta vam ponašanje nekih kolega ili poslovnih saradnika. Trudite se da sakrijete svoje nezadovoljstvo, ali će to biti zahtevan zadatak za vas. Sa voljenom osobom danas manje pričajte, a više osećajte, volite i poštujte jedno drugo.

LAV

Vi smatrate da izlazite drugima u susret i da se trudite da se prilagodite i nije vam jasno zašto vas kritikuju. Želeli biste da promenite nešto u odnosu sa voljenom osobom, ali šta god da pokušate – ne ispadne baš po vašim zamislima.

DEVICA

Danas ste malo mirniji, stabilniji i lakše će biti funkcionisati po poslovnim pitanjima. Doduše, stoje vam neke privatne obaveze kao opterećenje i „materijal“ za razmišljanje. Vrlo intenzivan i lep susret sa emotivnim partnerom.

VAGA

Malo ste zabrinuti koliko će osobe sa kojima ste se dogovarali taj dogovor i ispoštovati. Iako sve na prvi pogled deluje obećavajuće i ide nekim finim tokom, vama intuicija govori da će tu biti teškoća. Odnos sa emotivnim partnerom funkcioniše skladno i mirno.

ŠKORPIJA

Malo vas muče situacije u vezi sa finansijama, ali sve ostalo funkcioniše više nego dobro. Trudite se i rezultati tog truda se vide. Danas možete uživati u mirnim, opuštenim i skladnim odnosima sa voljenom osobom. Slobodnima mogućnost značajnog susreta.

STRELAC

Dosta toga vam odvlači pažnju, bilo da su u pitanju privatne obaveze ili članovi porodice kojima ste baš onda kada ste u najvećoj gužvi neophodni. Jedna osoba vas jako privlači, ali iz nekog razloga se ustručavate ili kočite da napravite prvi korak.

Horoskop zodijak

Foto: Profimedia

JARAC

Jako ste usmerili svoju pažnju na ono što je vama od velikog značaja, a potisnuli neke obaveze u drugi plan. Samo gledajte da se ne nagomilaju, jer će ih kasnije biti teško rešiti. Partner vam danas posvećuje svoju punu pažnju i podršku.

VODOLIJA

U poslovnom segmentu se danas sve odvija po redu i rasporedu koji vama odgovara. Doduše, imate neke nerešene situacije sa nadređenima, ali to ostavljate „za drugi put“. Prisustvo voljene osobe vas smiruje i donosi osmeh.

RIBE

Dobro raspoloženje i elan, ali vam misli pomalo lutaju. Dan je dobar za kreativnost, za nove ideje i rešenja. Sve za šta vam je potrebna velika koncentracija ostavićete za drugi put. Intenzivni, divni ljubavni momenti sa partnerom.

www.venerasapapilotnom.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA