NEDELJNI HOROSKOP: Jarac u ljubavnom iskušenju, Lavove čeka preokret na poslu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje imamo Sunce, Veneru i Merkura u znaku Strelca. Optimizam se vraća i na mnoge stvari ćemo gledati drugim očima. Puni smo entuzijazma i želje za avanturama.

Ovan

Posao: Vreme je da budete mirni i spokojni na ovom polju. Ova nedelja vam donosi zadovoljstvo i stabilizaciju, kao i mogućnost promene ili napredovanja.

Ljubav: Mogućnost lepog poznanstva ili iznenadnog ulaska u vezu sa osobom koja ne živi blizu vas. Zazeti, lepi trenuci sa voljenom osobom i planiranje zajedničkog puta ili proširenje porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogući prolazni hronični zdravstveni problemi.

Bik

Posao: Vreme kada postoji mogućnost da realizujete i završite započete poslove. Dobri aspekti za poslovnu saradnju sa inostranstvom ili poslovni put.

Ljubav: Zračite pozitivnom energijom. Možda se dogodi neka avantura. Nije vreme za ulazak u ozbiljnu vezu. Krajem nedelje situacija se stabilizuje. Zauzeti bez većih promena.

Zdravlje: Stabilno, mada se može javiti prolazni umor.

Blizanci

Posao: Odličan poslovni period traje. Zadovoljni ste svojim radom i finansijama. Mogućnost pojačane aktivnosti. Svi koji traže posao mogu ga pronaći u ovom periodu.

Ljubav: Zadovoljni ste i ispunjeni posebnom energijom. Mnogi će razmišljati o ulasku u vezu ili o planiranju porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate. Više odmarajte i energiju pravilno usmerite.

Horoskop, rak

Foto: Shutterstock

Rak

Posao: Odlična nedelja! Očekuje vas dosta rada, ali ćete biti zadovoljni postignutim. Moguće je i napredovanje.

Ljubav: Dosta druženja i dobre komunikacije u svakodnevnom životu. Možda vam se neko javi iz prošlosti. Zauzeti, ako je bilo nesuglasica sa voljenom osobom situacija se popravlja.

Zdravlje: Mogućnost pada energije i problemi sa cirkulacijom. Više odmarajte.

Lav

Posao: Na ovom polju predstoji vam zadovoljstvo i uspeh. Sa lakoćom ćete obavljati svakodnevne obaveze. Zadovoljni ste svojom finansijskom situacijom.

Ljubav: Pratiće vas osećaj zadovoljstva na ovom polju. Ući ćete u vezu, ali se može javiti dvoumljenje između dve osobe. Zauzetima lepi trenuci sa voljenom osobom. Planiranje proširenja porodice ili zajedničkog života.

Zdravlje: Puni ste energije.

Devica

Posao: Zadovoljni ste svojom radom i zalaganjem, ali ipak razmišljate o promeni posla. Čeka vas lepa nedelja kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Bez većih promena. Ova nedelja vam može doneti želju za avanturama, ali ne i ulazak u neku novu emotivnu vezu. Zauzetima lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Blagi oprez kada je imunitet u pitanju, a takođe su mogući i problemi sa koštanim sistemom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA