DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR: Blizanci povremeno nesigurni, Strelčevima pogodan dan za finansije

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas i jeste i niste spremni za ozbiljnije obaveze. Povremeno će se javljati nesigurnost, nefokusiranost. Neko će vam svojom zahtevnom prirodom otežati dan. Sa voljenom osobom vam stoji dobro raspoloženje, sigurnost i mirni momenti.

BIK

Iako sve funkcioniše dosta dobro danas, smeta vam što promene koje ste pokrenuli još uvek nisu dale prave rezultate. Imate neke nedoumice oko prijatelja ili jednog od kolega. Emotivno – dan koji obećava. I ta obećanja i ispunjava.

BLIZANCI

Trudite se da osobama koje su vam bitne priđete na pravi način i uspostavite dobru komunikaciju, ali smeta vam što druga strana ostaje nedefinisana ili izvrdava odgovore. Povremeno se osećate nesigurno ili zbunjeno u partnerovom prisustvu.

Kiša, devojka, astrologija, horoskop, zodijak Foto: Pixabay

RAK

Neke situacije su iskrsle u poslu koje zahtevaju vašu punu pažnju, a teško ih rešavate ili ne znate na koji način da ih regulišete. Ovo vam može oduzeti dosta vremena, pa ćete biti spremni da se posvetite voljenoj osobi tek u večernjim satima.

LAV

Komplikovana poslovna dešavanja danas od vas zahtevaju punu pažnju i veliku usmerenost na njihovo rešavanje. Ne jurite, smirite se i ta rešenja će lakše doći. Intenzivno razmišljate o osobi koja nije u vašoj blizini. Nedostajanje.

DEVICA

Zaista pokušavate i želite da se uskladite sa nekim osobama, ali to teško ide. Oni oko vas su promenljivog raspoloženja i zahtevaju vaše prisustvo i pažnju. Želite da rešite pitanja koja su vam bitna, ali voljena osoba nije spremna za otvorenu komunikaciju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA