≫ 

Decembar je mesec pun izazova i prilika: Device zadovoljne finansijama, Vage uživaju u ljubavi

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za decembar

  • 1
Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Mesečni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja meseca. Budite spremni za nove izazove.

U ovom mesecu imaćemo pun mesec u konjukciji sa Marsom u Blizancima. On će nam pokrenuti borbenost, ali i ishitrenost i nemir. Ne treba da donosimo nagle odluke. Ovo će se desiti 8. decembra, pa blagi oprez.

Zatim Venera 10. decembra prelazi u znak Jarca, a pre toga imaćemo i Merkura kao i Sunce u znaku Jarca. Jupiter prelazi u znak Ovna. Vreme je da neke stvari privedemo kraju, samo da ostanemo stabilni i odlučni.

Ovan

HOROSKOP 2022 OVAN Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Prva polovina meseca vam donosi jednu promenljivu energiju. Ovaj period nije dobar za započinjanje novog posla. Ne ulazite u bitne pregovore. Druga polovina meseca je stabilnija i nekako energija se vraća i stabilizacija na ovom polju predstoji. Finasije će se popraviti, bićete zadovoljni.

Ljubav: Prva polovina meseca vam je naklonjena i dosta ćete razmišljati o vašem emotivnom stanju. Bićete šarmantni i postoji mogućnost ulaska u neke avanture. Zauzeti, planiranje zajedničkog života ili proširenje porodice. Druga polovina meseca vam donosi stabilizaciju na ovom polju. Mogućnost da vam se realizuje neka lepa emotivna priča. Mogućnost i da vam neko iz radnog okruženja privuče pažnju. Zauzeti, situacija je stabilna i uživaćete u društvu voljene osobe.

Zdravlje: Tokom meseca ćete se dobro osećati. Mogućnost prolaznih problema sa padom energije. Obratite pažnju na ishranu i imunitet.

Bik

HOROSKOP 2022 BIK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Sve do polovine meseca bićete pomalo napeti kada je ovo polje u pitanju. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju i uspeh. Bićete zadovoljni svojim radom i možete se opustiti i sebi priuštiti neki lep odmor. Bićete zadovoljni svojim finansijama i mogućnošću nekih novih investicija.

Ljubav: Prva polovina meseca vam može doneti priliku da odlučite da započnete neku emotivnu vezu. Mogućnost lepog poznastva sa osobom koja ne živi blizu vas. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju na ovom polju. Zauzeti, mogućnost planiranja zajedničkog života ili proširenje porodice i stabilizacija, ako je bilo nekih nesuglasica.

Zdravlje: Na ovom polju bez većih problema. Samo tokom meseca obratite pažnju na digestivni trakt.

Blizanci

HOROSKOP 2022 BLIZANCI Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: U prvoj polovini meseca ne donosite ishitrene odluke. Nije vreme za promene i započinjanje novog posla. Druga polovina meseca donosi zadovoljstvo i stabilniju situaciju. Finansije dobre.

Ljubav: Prva polovina meseca vam donosi zadovoljstvo. Mogućnost ulaska u neku emotivnu vezu. Zauzeti, planiranje porodice ili ulazak u zajednicu. Lepi trenuci kada su emocije u pitanju. Druga polovina meseca vam nije naklonjena kada su novi počeci u pitanju. Nije vreme za ulazak u nove veze. Mogućnost neke avanture. Zauzeti, obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vi se dobro osećate. Obratite pažnju na cirkulaciju i mogućnost pojave uznemirenosti i napetosti.

Rak

HOROSKOP 2022 RAK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Prva polovina meseca bez većih promena. Više ste okrenuti svakodnevnim aktivnostima.

Ljubav: Druga polovina meseca donosi zadovoljstvo i mogućnost ulaska u lepu vezu. Zauzeti, lep mesec je pred vama. Uživacete u društvu voljene osobe. Mogućnost proširenja porodice ili planiranje zajedničkog života.

Zdravlje: Mogućnost nervoze i napetosti. Radite na kvalitetu sna. Više odmarajte kada vam se ukaže prilika za to.

Lav

HOROSKOP 2022 LAV Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Bez većih promena u prvoj polovini meseca. Izbegavajte dogovore i ortačke poslove. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju na ovom polju. Bićete zadovoljni svojim radom i finansijama.

Ljubav: Prva polovina meseca vam donosi zadovoljstvo. Plenite šarmom. Lepi trenuci i zanimljiva kombinacija sa vama dragim osobama. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Druga polovina meseca vam može doneti ulazak u neku emotivnu vezu, ali bolje da ostanete još malo suzdržani. Zauzeti, stabilna situacija na ovom polju. Planiranje zajedničkog života i planiranje budućnosti.

Zdravlje: Ovaj mesec vam donosi stabilno zdravstveno stanje. Mogućnost pada imuniteta i energije. Više se krećite.

Devica

HOROSKOP 2022 DEVICA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Vama je dobar mesec kada je ovo polje u pitanju. Samo su mogući prolazni nesporazumi i obimniji posao. Druga polovina meseca bez većih promena. Bićete zadovoljni svojim radom i zalaganjem kao i finansijama.

Ljubav: Prva polovina meseca bez većih dešavanja, posle čega stiže mogućnost ulaska u neku lepu vezu ili neko iz prošlosti može da vam probudi emocije. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Dosta izlazaka i planiranje porodice ili razmišljanja o proširenju porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate. Obratite pažnju na hroničan umor. Mogućnost prolaznih problema sa koštanim sistemom.

Vaga

HOROSKOP 2022 VAGA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Prva polovina meseca vam donosi zadovoljstvo i uspeh, a i nastavak meseca biće stabilan. Nije vreme za započinjanje novog posla ili promena na ovom polju.

Ljubav: U prvoj polovini meseca možete očekivati da vam neko pokrene emocije. Zauzeti, dosta planova i uživanja kao i putovanja sa voljenom osobom. Druga polovina meseca vam donosi zadovoljstvo i uživanje na ovom polju.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno. Mogućnost problema sa metabolizmom kao prolazni pad imuniteta.

Škorpija

HOROSKOP 2022 ŠKORPIJA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Aktivni ste na ovom polju. Izbegavajte nesuglasice sa kolegama. Druga polovina meseca vam donosi stabilnost i mogućnost napredovanja u karijeri. Bićete zadovoljni svojim radom. Samo oprez na trošenje novca.

Ljubav: U prvoj polovini meseca zračite šarmom i privlačite pažnju suprotnog pola. Mogućnost ulaska u neku avanturu. Zauzeti, izbegavajte sukobe i rasprave. Radite na komunikaciji sa voljenom osobom. Druga polovina meseca vam donosi zadovoljstvo i stabilizaciju vašeg odnosa. Lepi trenuci sa voljenom osobom i mogućnost nekog lepog putovanja.

Zdravlje: Mogućnost povećane napetosti i nervoza, ali tokom meseca situacija generalno je stabilna. Radite na sebi i više se odmarajte.

Strelac

HOROSKOP 2022 STRELAC Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Bez većih promena na ovom polju. Manji problemi svima koji se bave javnim poslom. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju i olakšanje. Finansije dobre.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi ispunjenja. Lepa druženja i komunikacija sa dragom osobom. Zauzeti, situacija stabilna. Samo su mogući u drugoj polovini meseca manji nesporazumi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate. Mogući problemi sa oscilacijom krvnog pritiska kao i manji problemi sa venskom cirkulacijom. Više vremena provodite u prirodi.

Jarac

HOROSKOP 2022 JARAC Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Prva polovina meseca vam donosi mogućnost manjih nesuglasica sa kolegama. Previše obaveza kada je ovo polje u pitanju. Druga polovina meseca vam donosi zadovoljstvo i stabilizaciju kada su rad i finansije u pitanju.

Ljubav: Prva polovina meseca bez većih dešavanja na ovom polju. Druga polovina meseca donosi mogućnost ulaska u lepu vezu. Zauzeti, u prvoj polovini meseca bez većih promena. Druga polovina meseca donosi zadovoljstvo i lepe trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Ako je bilo problema, situacija se popravlja. Bolje ćete se osećati.

Vodolija

HOROSKOP 2022 VODOLIJA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Na ovom polju bez većih promena. Izbegavajte sukobe sa kolegama ako do njih dođe. Druga polovina meseca vam donosi stabilnost i bolje finansije.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi mogućnost za započinjanje novih veza i pojavu nove ljubavi. Druga polovina meseca označena je stabilnošću. Zauzeti, vreme je da, ako je bilo problema u vašem odnosu, rešite ih ili odnos privredete kraju. Izbegavajte rasprave i potrudite se da sve probleme rešite na najbolji način.

Zdravlje: Na ovom polju su mogući prolazni problemi sa kardiovaskularnim sistemom. Više odmarajte i priuštite sebi kvalitetan odmor.

Ribe

HOROSKOP 2022 RIBE Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Prva polovina meseca bez većih promena. Sitacija je stabilna na ovom polju. Zadovoljni ste svojim radom. Druga polovina meseca donosi uspeh i napredak. Bićete aktivni i zadovoljni svojim radom i finansijama. Ako je i bilo problema ili nesuglasica na radnom mestu, situacija se stabilizuje.

Ljubav: Prva polovina meseca bez većih promena. Plenite šarmom, ali nije vreme za započinjanje novih veza. Druga polovina meseca vam donosi mogućnost lepog poznastva i ulaska u neku emotivnu vezu. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom. Ako dođe do manjih nesuglasica brzo će sve doći na svoje. Lep mesec kada je ovo polje u pitanju.

Zdravlje: Situacija je stabilna. Mogućnost prolazne uznemirenosti i hronični umor. Pojačajte vaš imunitet. Više vremena provodite u prirodi i laganim šetnjama.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Ovi horoskopski znakovi u trenu mogu da vam zagorčaju život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    2. decembar 2022 | 09:55

    Pocinje zima 😎 nadam se da ce konbinacija Jupiter u ovnu i Saturn u Vodoliji doneti Lavu srecu u narednom periodu , pozzzzzz Alexsandri 👋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA