DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR: Škorpije povlače pogrešne poteze, Blizanci imaju previše obaveza

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Zodijak, horoskop, astrologija Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Planovi ne idu onako kako ste očekivali, pogotovo ako se vezuju za inostranstvo i strane firme. Teško je ostvariti pravu komunikaciju sa saradnicima, nesporazumi. Partner od vas očekuje više nego što ste u mogućnosti da ispunite.

BIK

Vaš trud i angažovanje su neosporni, ali nemojte očekivati da će saradnici i nadređeni umeti da to prepoznaju na pravi način. Uzalud očekujete da drugi sami uvide vaše vrednosti. Bolji kontakt danas imate sa prijateljima, partner je u drugom planu.

BLIZANCI

Previše obaveza stvara vam nervozu, pogotovo što se niti kolege niti saradnici angažuju oko toga da vam pomognu. Nesporazumi, nefokusiranost – mogu obeležiti ovaj dan. Emotivni partner vas nervira svojim nehajnim ponašanjem i nerazmišljanjem.

horoskop Foto: Pixabay

RAK

Previše se opterećujete sitnicama i svakim detaljem kada su obaveze u pitanju, a izuzetno vas nervira što kolege uopšte ne vode računa o tome. Neplanirani troškovi mogu opteretiti vaš budžet. Sa partnerom postoji nerazumevanje i distanciranost.

LAV

Olako se odnosite prema finansijama i danas možete potrošiti preko svakih granica. Nezadovoljstvo nekim saradničkim, kolegijalnim ili partnerskim odnosima. U ljubavi, rasprava oko sitnica može lako eskalirati i prerasti u ozbiljan problem.

DEVICA

Ništa ne uspevate da završite na vreme a situacije na poslu definitivno ne idu po planu. Nesporazumi u komunikaciji sa bliskim saradnicima ili kolegama. Napetost u ljubavnim odnosima, pogotovo ako imate osećaj da voljena osoba nešto krije od vas.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA