DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR: Strelac pravi kompromise u ljubavi, Bika čeka tenzija na poslu

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop jesen Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće

Astrolog Olga Savić

OVAN

Drugima danas neće biti lako da izađu na kraj sa vama, jer ste previše zahtevni i povremeno nervozni. U odnosu sa voljenom osobom ne morate reći baš sve što vam je na pameti. Nekim rečima možete povrediti drago biće.

BIK

Povremeno dosta komplikovane i tenzične situacije u poslu. Trudite se da održite hladnokrvnost i stabilnost i da rešavate probleme jedan po jedan. Osećate emotivnu nesigurnost, pa će vam biti neophodno da provedete više vremena sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Ispada da šta god da kažete – biće pogrešno. Nije problem u vašem nastupu ili u rečima, već u ljudima sa kojima dolazite u kontakt, koji su napeti i netolerantni. Zato i u odnosu sa voljenom osobom budite spremni na povremene varnice i nervozu druge strane.

Jesen horoskop Foto: Shutterstock

RAK

Računali ste na nekog i vrlo ste neprijatno iznenađeni time što je ova osoba zaboravila na vaš dogovor ili sve ono što je vezano za vas prolongirala za narednu sedmicu. Moguća je vaša burnija reakcija. Kontakt sa emotivnim partnerom može biti težak.

LAV

Vi dobro znate šta želite i funkcionišete na pravi način, ali čini mi se da to neće biti dovoljno da bi se održao sklad ili postigli pravi dogovori. Neko vas svojim rečima i postupcima može izbacivati iz takta. Ne prijaju vam partnerovi postupci i možete odreagovati.

DEVICA

Svesni ste da su vaši postupci bili dobri i nije vam jasno zbog čega još nema pravih rezultata. Ne požurujte situacije, pustite da sve ide svojim tokom. Nemate razloga da se opterećujete u emotivnom segmentu. Partner je samo nešto nervozniji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA