DNEVNI HOROSKOP ZA 3. DECEMBAR: Device neko jako privlači, Ribe troše bez razmišljanja

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Raspoloženje je dobro, ali nemojte smetnuti sa uma obaveze koje imate. Moguć je pritisak poslodavca ili saradnika. Emotivni partner je opterećen obavezama i nije raspoložen za vaše promene raspoloženja.

BIK

Danas ste vrlo posvećeni obavezama i odgovorni, pa možete sami sebi napraviti pritisak i tenziju u pokušaju da sve stignete pre vremena. Lepi zajednički momenti sa voljenom osobom, mada će vas povremeno nervirati njena brzopletost.

BLIZANCI

Brza promena planova i teško prilagođavanje ovakvim situacijama je ono što vas očekuje tokom dana. Nervoza zbog finansija. Kasne popodnevne i večernje sate iskoristite za partnera ili za druženje i susrete sa prijateljima – opustiće vas.

horoskop, jesen Foto: Pixabay

RAK

Saradnici su danas dosta zahtevni, ali umete da se prilagodite i pristupite im na pravi način, iako ste prilično nervozni zbog pritiska na sebe. Moguće su varnice i privlačnost prema osobi sa kojom sarađujete ili koju upoznajete preko posla.

LAV

Dobra inspiracija i lako pronalaženje kvalitetnih rešenja za poslovne situacije. Velike mentalne aktivnosti će vas ipak iscrpsti i oduzeti vam dobar deo energije. Da biste se „povratili“, posvetite večernje sate sebi, partneru ili društvu.

DEVICA

Neki sitniji problem finansijske prirode može vas nakratko oneraspoložiti. No, generalno gledano – dan je produktivan i povoljan po vas. Neko vas jako privlači i osećate potrebu da sa ovom osobom produbite kontakt i komunikaciju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA