DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR: Kod Ovnova prisutna jaka energija, Strelčevi se trude da izvrdaju obaveze

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Jaku energiju koja je kod vas prisutna, iskoristite za akciju i mnogobrojna dešavanja, ne za nervozu. Odličan je momenat i za kraći put jer ćete se provesti dobro. Ne kvarite lepe momente sa voljenom osobom svojom povremenom nervozom.

BIK

Dan dobar za promene, za živost, za aktivnost, za to da se ne smirujete na jednom mestu. Pravi je trenutak za uživanje, za druženje, za aktivnosti i sa prijateljima ali i sa suprotnim polom. Jedino vam neće odgovarati da dan provedete kod kuće.

BLIZANCI

Pravi je momenat da ugodite i sebi ali i onima koje volite. Partner i vi možete smisliti savršen plan – bilo da je u pitanju izlazak i provod, bilo potpuno opuštena nedelja kod kuće, posvećena samo vašem uživanju.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena,

Foto: Pixabay

RAK

Dan za društvo, za prijatelje, za voljenu osobu. Doduše, moguće je da će se vaši planovi u potpunosti istumbati, ali neće vam biti žao. Provešćete jednu kvalitetnu nedelju i napuniti baterije mnogobrojnim pozitivnim dešavanjima.

LAV

Danas ćete se nešto teže uskladiti sa prijateljima ili sa partnerom. Vi biste na jednu stranu, a oni imaju drugačije planove. Nemojte se nervirati, šteta je da ovako podsticajan dan provedete namrgođeni ili kroz rasprave sa onima koje volite.

DEVICA

Pred vama se otvaraju mogućnosti za kraći put ili makar za izlet van grada. Ukoliko dođe takva vrsta poziva, obavezno prihvatite jer ćete se napuniti pozitivnom energijom i istinski uživati. Dobar momenat za kontakte sa suprotnim polom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA