DNEVNI HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR: Ovan mora biti pažljiv sa rečima, Blizancima voljena osoba ne uzvraća pažnju

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Saturn, horoskop, zodijak, astrologija

Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Pun mesec je u znaku Blizanaca i vašem polju komunikacije - vodite računa o svojim rečima, a sigurno je da možete očekivati i nezgodne sagovornike. Dobro odmerite šta ćete reći, a potrudite se i da one preko puta sebe razumete na pravi način. Sitniji problemi oko usklađivanja sa voljenom osobom.

BIK

Pun mesec je u znaku Blizanaca i vašem polju novca i zarade - mogući su neočekivani troškovi, čak i gubici. Nesporazumi u dogovorima sa saradnicima. Nađite meru u svemu i bićete zadovoljni rezultatima. Težite harmoniji u odnosu sa voljenom osobom, ali će je biti nešto teže ostvariti.

BLIZANCI

Pun mesec je u vašem znaku - prihvatate izazove koje vam nameću drugi, ali se potrudite da ne doživljavate lično reči ili kritike. Voljenoj osobi posvećujete pažnju, ali niste zadovoljni time kako vam je uzvraćeno. Nesklad u odnosima.

Planete, sunčev sistem, zodijak, astrologija, horoskop

Foto:Shutterstock

RAK

Pun mesec je u vašem polju tajni, podsvesti - možete osećati nesigurnost, nervozu i evidentno je da će teže biti pronaći zajednički jezik sa onima sa kojima sarađujete. Olakšanje u drugom delu dana, ali budite oprezni u kontaktu sa voljenom osobom.

LAV

Pun mesec je u vašem polju planova i prijatelja - izgledaće kao da je svaka vaša reč pogrešno shvaćena. U odnosu sa voljenom osobom potrebno je više se prepustiti i težiti skladu i harmoniji. Izađite zajedno, prijaće vam.

DEVICA

Pun mesec je u vašem polju pozicije, karijere - hoćete da priteknete u pomoć kolegama, ali potrudite se da ne namećete svoju volju i da ne budete previše kritični. Vaši potezi mogu biti pogrešno shvaćeni. Ostavite dovoljno vremena i za one koje volite.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA