Pun Mesec u Blizancima donosi verbalne provokacije: Za 4 znaka ovo će biti posebni dani

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak Foto ilustracija: Shutterstock

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Bika, što će doneti novac kao aktuelnu temu. Koliko trošite, da li imate dovoljno novca, raspodelu prioriteta i gde novac morate uložiti biće tema naredna dva dana.

S druge strane,imate potrebu za maksimalnim uživanjem i hedonizmom i teško će vam padati izlazak iz zone komfora. Mesec se druži sa Uranom, što svakako može doneti neplanirane troškove i ulazak u rizike, čemu Bik nije sklon.

Veoma je važno izaći iz nekih stereotipnih načina ponašanja i reagovanja i otvoriti se za promene. Za one posebno rigidne ovaj dan može doneti dosta stresa i napetosti. Veoma je važno raditi na spoju misli i osećanja, što će probuditi intuiciju koju ćete osetiti u svom telu. Telo će tačno pokazati šta je ispravno za vas a šta nije, kao i šta vam prija. Čula su posebno aktivirana, pa birajte zdraviju hranu za sebe.

U utorak je planeta Merkur na poslednjem stepenu Strelca, što uzrokuje dosta izazova na polju komunikacije i saobraćaja. Neke se saradnje mogu okončati, kao i sporovi u vezi sa zakonom, obrazovanjem i putovanjima. Ovo je dan u kojem izazov predstavlja balans između davanja i primanja, pa se ono što ste nekome učinili može vratiti kroz nezahvalnost. To vas može razočarati.

Pokušajte da ne preterujete ni sa čim ovog dana, čak ni sa pričanjem ili davanjem saveta, posebno ako niko to od vas to i ne traži. Zbog kvadrata Merkura i Jupitera čak i tamo gde imate dobru volju i nameru može se protumačiti na neadekvatan način. Ne obećavajte previše toga i ne namećite više obaveza od onoga koliko zaista možete da ispratite. Sa pravom merom i proporcijom uspešno možete završiti ovaj dan.

U večernjim časovima Merkur ulazi u znak Jarca na nekoliko nedelja. Zbog svog retrogradnog hoda zadržaće se duže od planiranog u ovom znaku, gotovo dva meseca. Ovu promenu će najviše osećati Blizanci i Device u znaku ili podznaku.

Sreda je specijalan dan u kom nećemo imati nijedan aspekt Meseca, kao ni ostalih planeta. Stoga je to izuzetan dan za vrhunske spoznaje. Obratite pažnju na vizije koje budete imali, susrete i poruke tokom ovog dana. Sjajan je dan za astrološke spoznaje i planiranje putovanja. Aktivirajte svoje planove i ideje, jer vas ne remeti nijedan izazovan aspekt.

Četvrtak je ponovo izazovan dan iz dva ugla. Imaćemo pun mesec, koji je sam po sebi uvek izazovan jer su naglašene emocije i nagle reakcije. Drugi je aspekt između Sunca i Marsa koji donosi dosta borbe i konflikata, posebno između osoba na položaju i od autoriteta. Naglašene su emocije besa i ljutnje koje će se pojaviti tokom usijane komunikacije i konverzacije sa izvesnim osobama.

Svađa, par, ljubavni par Foto: Shutterstock

Pun mesec je u Blizancima, koji simbolizuje pričanje, informacije, transport, misli, pa se kroz te oblasti očekuju nesporazumi i izazovi. Veoma je važno da ne nasedate na verbalne provokacije, jer sitnice lako mogu eskalirati u konflikt.

Pun mesec ima efekat na ljude, posebno na psihu, telo i emocionalna stanja. Pojačava razdražljivost, napetost, tenziju, slabiji san, varenje, i ostale fizičke simptome. Ostanite što je moguće više mirni i netaknuti spoljnim uticajima.

U petak je planeta ljubavi i odnosa Venera na poslednjem stepenu, što može dovesti do okončanja nekog emotivnog odnosa. Ukoliko ste već duže u vezi ili braku koji nije po vašoj meri, ovog dana mogu isplivati na površinu sva potisnuta nezadovoljstva, što će rezultirati razlazom, barem privremeno, sa nekom važnom osobom.

Prazna obećanja i neispunjena očekivanja snažno se osećaju ovog dana, a usled kvadrata Venere i Jupitera na poslednjim stepenovima lako dolazi do eskalacije problema. Oni su sada uvećani i ne mogu se sakriti, kao slon u staklarskoj radnji. Svašta može biti porušeno ovog dana.

ljubavni sastanak, dejt, kafa Shutterstock

Isti aspekt jača tajne i aferoidne odnose, koji se mogu otkriti ili naslutiti, pa budite posebno obazrivi. Neko će ovaj aspekt osetiti kroz trošenje novca, dobijanje ili davanje poklona. Mesec je tokom dana u znaku Raka, što donosi povećanu emotivnost i ranjivost.

Tokom subote Mesec je i dalje u znaku Raka, što vam donosi osećaj povlačenja u sebe i udobnost svog doma. Porodica je sada glavni oslonac za vas i više ćete boraviti u kući i baviti se temama porodice, porodičnog biznisa, nekretnine, selidbe ili širenja porodice. Dobar je trenutak da se upustite u prodaju ili kupovinu neke nekretnine ili zemljišta, da lansirate novi proizvod, unesete promene u svoj dom ili se preselite.

Od ovog dana Venera ulazi u znak Jarca, gde će dati jedan ozbiljniji ton vašim odnosima i finansijama. Mnogo realnije ćete gledati na ljude i svet oko sebe. Biće potrebno da preuzmete odgovornost za svoj život i dugoročne planove. Ovu promenu će najviše osetiti Bikovi i Vage u znaku ili podznaku.

Horoskop, bik, taurus Foto: Shutterstock

Nedelju završavamo u sličnom raspoloženju. Možete imati osećaj da vam se nigde ne ide i da biste ostali u krugu najbližih. Organizujte porodični ručak ili druženje u svom domu.

Neko može na snažniji način osećati svet i ljude oko sebe, što će rezultirati povlačenjem u sebe, durenjem i ulaskom u ulogu žrtve. Lako se pokreću strahovi, posebno u vezi sa porodicom, bude se sećanja i vraćamo se u prošlost.

Najbolje je iskoristiti ove aspekte za lagane aktivnosti, druženje pored vode, sa najbliskijim osobama, za buđenje toplih osećanja u drugima, poklanjanje pažnje i bliskosti, domaće specijalitete i dekoraciju svog stambenog prostora.

Autor: Jasmina Mitrović

Video: Horoskop za decembar 2022.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA